Köök

Kitchen

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 29

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Köögisegisti Gustavsberg Epic harjatud messing

    Köögisegisti Gustavsberg Epic harjatud messing

    251,00 €

    Köögisegisti Gustavsberg Epic on loodud kööki iseloomu ning tooni andma. Põhjamaiselt rafineeritud disain paistab silma ideaalselt tasakaalustatud proportsioonidega, sihvakas joon annab liikuvust. Epic segisti on inimesele, kes leiab, et köök on kodu süda ning armastatud koosolemise koht, kus laitmatu silmailu on võrdväärne veatu funktsionaalsusega. Gustavsberg ainult ei täida Sinu ootusi, vaid ületab need. Just selle tõestuseks ongi loodud segisti, mille olemus on lihtsalt eepiline.

    Epic harjatud messingust köögisegisti on kõrge jooksutoruga, mis on 110° pööratav. Tehnoloogia tagab kahva sujuva ja täpse liikuvuse, keraamiline tihend takistab tilkumist ning kindlustab pika kasutusea. Eco-flow süsteem aitab säästa vee- ning energiakulu. Kõik komponendid on valmistatud toiduga kokku puutuda võivatest materjalidest.

    Lähemalt
  2. Köögisegisti Franke Perfect4 Mondial COMBI S roostevaba teras + boiler + filter

    Köögisegisti Franke Perfect4 Mondial COMBI S roostevaba teras + boiler + filter

    1 961,00 €

    Franke Franke Perfect4 Mondial COMBI S on minimalistliku disainiga roostevabast terasest köögikraan, millega on kaasas ka boiler ja veefilter. Köögisegisti teeb eriliseks ühest väljavoolust tulev nii tavaline soe ja külm vesi kui ka keev ja filtreeritud vesi. Segisti jooksutoru pöördenurk on 360°, mis keeva vee kasutamisel ei lähe kuumaks ning tagab ohutuse kõrvetamise eest.

    Segistil on paremal pool kahv, millega saab kasutada külma ja sooja vett ning vasakul pool on keeva ja filtreeritud vee kasutamise nupp. Boileril on ka puhke režiimi, mis aktiveerub kui pikemalt vett ei kasutata, mis on äärmiselt energiasäästlik.

    Komplektiga on kaasas Franke Pro M filter, mida tuleb vahetada iga 6-9 kuu tagant, olenevalt vee tarbimisest ja karedusest. Joogivee filtreerimisel eemaldatakse veest ebameeldivad lõhnad ja maitsed, näiteks kloriidi maitse. Lisaks sellele eemaldatakse mikroplast, rooste ning bakterid ja viirused, mis on leitavad tavalises joogivees.

    Lähemalt
  3. Köögisegisti Franke Tango-Neo roostevaba teras väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke Tango-Neo roostevaba teras väljatõmmatava käsidušiga

    329,00 €

    Franke Tango-Neo on roostevaba terase viimistlusega sirge jooksutoruga kangsegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Segisti sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega. Segistil on spetsiaalne mürasummutav kate, tänu millele on käsiduši kasutamine vaikne ja mugav. Segistil on laminaarne veejuga, mis aitab hoiduda veepritsmetest.  

    Segisti kang asub segisti peal ning jooksutoru pöördenurk on 120°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Painduvate ühendustorude pikkus on 450 mm. Tango Neo seerial on kasutusel uuenduslik Franke vee säästrežiim, mis aitab kokku hoida kodustelt energiakuludelt. 

    Lähemalt
  4. Köögisegisti Franke Atlas Clear Water roostevaba teras + veefilter

    Köögisegisti Franke Atlas Clear Water roostevaba teras + veefilter

    494,00 €

    Franke Atlas Clear Water on roostevaba terase värvusega kangsegisti, mis sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega. Sellel uuenduslikul segistil on kaks kangi, üks on filtreeritud veele ning teine filtreerimata. Vee jaoks on ka kaks erinevat väljavoolu. Segistiga on kaasas Franke Pro M filtrikassett (8000L), ühendusdetailid ning taimer. 

    Franke Pro M filtrikassett püüab kinni vees olevad osakesed, pehmendab vett ning eemaldab ebavajalikud metallid, kuid alles jäävad kasulikud mineraalained. Antibakteriaalne aktiivsöefilter eemaldab veest ebameeldiva lõhna, blokeerib orgaanilised osad ning vees oleva kloori. Veefilter on vahetatav. 

    Jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Painduvate ühendustorude pikkus on 450 mm ning 800 mm. 

    Lähemalt
  5. Köögisegisti Grohe Essence roostevaba teras käsidušiga

    Köögisegisti Grohe Essence roostevaba teras käsidušiga

    603,00 €

    Köögisegisti Grohe Essence on loodud tooma täielikku mugavust Sinu kööki. Roostevabast terasest minimalistlik disain ei jäta kedagi külmaks, universaalne käsidušš teeb köögis tegutsemise lihtsamast lihtsamaks, olgu selleks siis toidu valmistamine, koristamine või nõudepesu. Voolikuga käsidušš annab tohutu liikumisvabaduse, seetõttu kohtab analoogseid segisteid tihti suurköökides, tunne end kodus nagu tõeline köögiproff!

    Ühe nupuvajutusega saate valida peenpihustuse režiimi asemel võimsa joaga režiimi ja vastupidi. Pärast kasutamist läheb käsidušš fikseeritud asendisse tagasi tänu EasyDock-süsteemile. Täpse Grohe SilkMove'i keraamilise südamiku abil saate veevoolu ja -temperatuuri hõlpsalt reguleerida, mis muudab segisti käsitsemise veelgi lihtsamaks.

    Grohe Essence on kõrge jooksutoruga köögisegisti, mis on töödeldud StarLight pinnatöötlusega. See teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus ongi kadunud.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 29

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas