Köök

Kitchen

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 110

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Köögisegisti Franke Sirius L onyx/kroom väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke Sirius L onyx/kroom väljatõmmatava käsidušiga

    111,00 €

    Franke Sirius L on onyx/kroom viimistlusega kangsegisti, mis sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega. Segisti kangi saab paigaldada nii vasakule, kui ka paremale, lisaks on Sirius L segistil väljatõmmatav käsidušš. Segistil on spetsiaalne mürasummutav kate, tänu millele on käsiduši kasutamine vaikne ja mugav.

    Jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Painduvate ühendustorude pikkus on 400 mm. Sirius segisti on saadaval mitmes erinevas värvitoonis. 

    Lähemalt
  2. Köögisegisti Grohe Minta L väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Grohe Minta L väljatõmmatava käsidušiga

    242,00 €

    Minta on silmapaistev kroom viimistlusega Grohe köögisegisti. Lisa mugavuseks on segistil väljatõmmatav käsidušš. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Grohe Minta seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. 

    Lähemalt
  3. Köögisegisti Grohe BauEdge kroom kumer

    Köögisegisti Grohe BauEdge kroom kumer

    105,00 €

    Köögisegisti Grohe BauEdge on klassikalise ning kaunikujulise jooksutoruga segisti, mis kindlasti tõmbab köögis tähelepanu. Kõrge jooksutoru ning 360° pöörlev tila muudavad köögitoimetused tunduvalt mugavamaks, olgu siis tegu toiduvalmistamise, koristamise või nõudepesuga.

    Grohe BauEdge köögisegistil on StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus ongi kadunud. Grohe köögisegistid on täiustatud SilkMove tehnoloogiaga, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise.

    Grohe Zero tehnoloogiaga on viidud plii ning nikli sisaldus torudes miinimumini, mis tagab puhta joogivee.

    Lähemalt
  4. Köögisegisti Hansgrohe Talis M54 270 kroom väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Hansgrohe Talis M54 270 kroom väljatõmmatava käsidušiga

    190,00 €

    Hansgrohe Talis M54 270 on kroomi pinnatöötlusega köögisegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Segisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti jooksutoru pöördenurk on võimalik fikseerida 60°, 110°, 150° või 360° juures. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Kokad otsivad alati vaid parimaid koostisosi. Hansgrohe avastas, et reaalsuses algab see juba kvaliteetsest segistist. Hansgrohe Talis seeria segistitel on stiili, sisu ja funktsionaalsust, mis rikastavad iga kööki. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab segisti vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida.

    Lähemalt
  5. Köögisegisti Oras Saga 3937Y

    Köögisegisti Oras Saga 3937Y

    119,00 €

    Oras Saga 3937Y on seinapaigaldusega köögisegisti, mille üks kahv võimaldab mugavalt seada soovitud veetemperatuuri ja vooluhulka. Segistil on 200mm pikkune pööratav jooksutoru. Paigaldamine on lihtne ja mugav, kuna komplektis sisalduvad ekstsentrikliidesed ja peiteäärikud.

    Oras Saga – see on kasutajasõbralik ja mitmekülgne valik segisteid kööki ja vannituppa. Saga sarja moodne disain on õnnestunult ühendatud usaldusväärse tehnoloogiaga, mis põhineb aastakümnete pikkusel kogemusel. Oras Saga on vastupidav kvaliteetsegisti, mis sobib hästi kasutamiseks ühthästi nii kodustes tingimustes kui ka intensiivse kasutusega avalikes kohtades.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 110

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas