Köök

Kitchen

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 22

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Köögisegisti Franke BAT Neptune-Evo

    Köögisegisti Franke BAT Neptune-Evo

    209,00 €

    Franke BAT Neptune-Evo on kroomi värvusega kangsegisti, mis sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega. Segisti paigaldusel on võimalik kangi asetada paremale või vasakule.

    Jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Painduvate ühendustorude pikkus on 450 mm.  

    Lähemalt
  2. Köögisegisti Franke Fox Pro kroom väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke Fox Pro kroom väljatõmmatava käsidušiga

    221,00 €

    Franke Fox Pro kroom on kroom viimistlusega väljatõmmatava käsidušiga kumer kangsegisti. Segisti sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega. Fox Pro köögisegistiga tunned end nagu tõeline köögiproff. Segistil on lülitiga käsidušš, millega saab valida 2 funktsiooni vahel - dušš ja tavaline juga. 

    Segisti kang asub paremal ning jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Painduvate ühendustorude pikkus on 450 mm. Kuna tegu on suure segistiga, siis tootja soovitab paigaldada segistit otse töötasapinnale või graniidist valamule, koos roostevaba valamuga tuleks kasutada segisti stabilisaatorit (133.0026.896), mida saab tellida eraldi. 

    Lähemalt
  3. Köögisegisti Franke Lina L kroom

    Köögisegisti Franke Lina L kroom

    85,00 €

    Franke Lina L kroom on kumera jooksutoruga kangsegisti. Segisti sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega.

    Segisti kang asub paremal ning jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Painduvate ühendustorude pikkus on 450 mm.

    Lähemalt
  4. Köögisegisti Franke Centro kroom väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke Centro kroom väljatõmmatava käsidušiga

    207,00 €

    Franke Centro on kroom viimistlusega sirge jooksutoruga kangsegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Segisti sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega. Segistil on spetsiaalne mürasummutav kate, tänu millele on käsiduši kasutamine vaikne ja mugav. Segistil on laminaarne veejuga, mis aitab hoiduda veepritsmetest. 

    Segisti kang asub segisti peal ning jooksutoru pöördenurk on 120°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Painduvate ühendustorude pikkus on 450 mm.

    Lähemalt
  5. Köögisegisti Franke Icon kroom väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke Icon kroom väljatõmmatava käsidušiga

    390,00 €

    Franke Icon on silmapaistvalt modernse disainiga kroom viimistlusega köögisegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Köögisegisti sobib ideaalselt kokku populaarsete Franke köögivalamutega. Kõrge jooksutoruga modernne köögisegisti ei ole ainult praktiline lisa Sinu köögis, vaid ka stiilne disainielement. Segistil on spetsiaalne mürasummutav kate, tänu millele on käsiduši kasutamine vaikne ja mugav. Segistil on laminaarne veejuga, mis aitab hoiduda veepritsmetest. 

    Segistil on üks kahv mugavaks veetemperatuuri ja -surve reguleerimiseks, mis asub paremal pool. Segisti jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 22

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas