Köök

Kitchen

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 625

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Köögivalamu Franke Maris MRX 210-50 käsitsi

    Köögivalamu Franke Maris MRX 210-50 käsitsi

    280,00 €

    Franke MRX 210-50 on integreeritav kandilise disainiga roostevaba Franke köögivalamu. See on kauni sileda pinnatöötlusega, mis on jämepoleeritud ning seetõttu kergelt läikiv. Minimaalne aluskapi laius on 60 cm. Komplekti kuulub käsitsi avatav sõelkorv-ektsenterventiil (mõõduga 3 1/2"). Valamu on mõeldud tasapinda uputamiseks või tasapinnaliselt paigaldamiseks. 

    Franke roostevabast terasest valamud on valmistatud esmaklassilisest kroom-nikkel terasest, mis on silmapaistvalt ilusa läikega, kuid lisaks on ka vastupidav plekkide, rooste ja korrosiooni suhtes. Lisaks see ei kriimustu, murdu ega kaota ajas oma sära. Roostevaba teras on maailmas tunnustatud ka selle hügieenilisuse ja vastupidavuse poolest. Selle elegantne kaasaegne välimus on sageli omaette disainielemendiks ning mõjub eriti omapäraselt, kui kombineerida koos erinevate värviliste köögiaksessuaaridega.

    Valamut saab paigaldada koos Franke jäätmepurustajaga. Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: tarvikukomplekt, lõikelaud, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole.

    Lähemalt
  2. Elektriboiler Ariston Velis Wi-Fi 80L

    Elektriboiler Ariston Velis Wi-Fi 80L

    Tavahind: 551,00 €

    Erihind 459,00 €

    Ariston Velis Wi-Fi on elektriliste veeboilerite absoluutne lipulaev - lisaks kompaktsetele mõõtudele rabab boiler ka funktsionaalsuse ja nutikuse poolest. Tänu Smart Blue Tech puuteekraanile näitab veeboiler järelejäänud dušikordade arvu ning arvutab vee soojendamise aja järgmise dušikorrani. Tegemist on metalse disainiga elektriboileriga, mis üllatab lisaks ka kompaktsusega - toote sügavus on vaid 27 cm! 

    Topeltanumaga kütmissüsteem on sedavõrd efektiivne, et külm vesi on dušivalmis vaid 50 minutiga. Eco Evo ja Programming funktsioon salvestab ja analüüsib igapäevast veekasutust - nutikam kasutus võimaldab säästa igakuiselt elektriarvelt lausa kuni 25%. Lisaks töötavad Velis elektriboilerid ülivaikselt, mistõttu on nad vannitoas vaevumärgatavad.

    Tegu on universaalse mudeliga, mida saab paigaldada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt - see tähendab ka erakordset paindlikkust paigalduskohtade valikul. Toode on varustatud ABS 2.0 turvasüsteemiga toitekatkestuste ja kuivalt käivitamise puhuks. Ariston - too Itaalia tippdisain, keskkonnasäästlikus ning kasutusmugavus oma vannituppa!

    Boilerit saab programmeerida ja juhtida läbi Aqua Ariston NET app'i. App näitab mitu dušikorda on jäänud ja kui kaua läheb aega, et piisav kogus vett oleks soojenenud. Võimalus on valida 3 erineva programmi vahel: manuaalne, programmeeritud kasutamine vastavalt tarbimisel ja öörežiim.  

    Lähemalt
  3. Köögivalamu Franke Kubus KBK 110-40 polaarvalge vajutusnupuga

    Köögivalamu Franke Kubus KBK 110-40 polaarvalge vajutusnupuga

    429,00 €

    Franke KBK 110-40 polaarvalge on keraamiline altpoolt paigaldatav Fraceram materjalist valmistatud köögivalamu. Fraceram on eriti vastupidav spetsiaalne materjal, millele lõiked ja löögid ei jäta mitte mingisuguseid jälgi. Kõikide Fraceram valamute pinnad on kaetud glasuuriga, mis teeb pinna katsudes eriti siledaks. 

    Komplekti kuulub lisaks nupuga avatav valamu sõelkorv-ventiil (mõõduga 3 1/2"). Minimaalne aluskapi laius on 50 cm.

    Valamut saab paigaldada koos Franke jäätmepurustajaga. Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: tarvikukomplekt, lõikelaud, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole.

    Franke keraamilistele valamutele on soovituslik lõigata auk tasapinda vastavalt paigaldatavale tootele. 

    Lähemalt
  4. Seebidosaator Franke Active Plus must

    Seebidosaator Franke Active Plus must

    99,00 €

    Franke Active Plus on 300ml suurune mattmusta värvi seebidosaator, mis kinnitatakse otse köögivalamu või töötasapinna külge. Tegu on ülalt täidetava dosaatoriga, mis teeb regulaarse täitmise eriti mugavaks. Dosaator sobib alusele, mille paksus ei ole suurem kui 45mm ning paigaldusaugu läbimõõt on vahemikus 25-35mm.

    Seebidosaator teeb nõudepesu mugavaks ning aitab hoida köögi puhtana nii visuaalse kui hügieenilise poole pealt.

    Lähemalt
  5. Elektriboiler Electrolux Formax DL 30L

    Elektriboiler Electrolux Formax DL 30L

    181,00 €

    Electrolux Formax DL 30L on seinale paigaldatav elektriboiler, mida on võimalik paigaldada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt. Formax DL seeria boilerite eripäraks on kahe üksteisest sõltumatu ning kuiva kütteelemendiga X-Heat süsteem. Selles süsteemis ei puutu kütteelemendid kokku paagis oleva veega, mis oluliselt suurendab korrosioonivastast kaitset.

    Formax DL boilerit on mugav seadistada vastavalt vajadusele tänud elektroonilisele juhtpaneelile, mis töötab 1°С täpsusega. Boileril on ka Eco-režiim, mille kasutamisel kuumeneb vesi kuni 55°С. Lisaks on elektriboileril võimalik küttevõimsust juhtida, mis võimaldab seadme paigaldamist erineva toitevõimsusega ruumidesse – kolm võimsusastet on 800, 1200 ja 2000 W.

    Formax DL elektriboiler teeb eriliseks ka nelja astmeline kaitsesüsteem, mis kaitseb korrosiooni ja ülerõhu eest paagis. Kaitsesüsteemi hulka kuuluvad ka ülekuumenemise kaitsesüsteem ja rikkevoolukaitselüliti, mis tagab seadme kasutamisel lisaohutuse. Elektriboileri komplektiga on kaasas paigaldamiseks vajalikud 2 ankrut.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 625

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas