Köök

Kitchen

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 159

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Köögivalamu Franke Sirius 2.0 S2D 611-78 XL carbon käsitsi

    Köögivalamu Franke Sirius 2.0 S2D 611-78 XL carbon käsitsi

    148,00 €

    Franke Sirius 2.0 S2D 611-78 XL on integreeritav kandilise disainiga Carbon värvi Franke Tectonite köögivalamu. Minimaalne aluskapi laius on 60 cm. Kuna tegu on pööratava köögivalamuga, on igast köögist lähtuvalt võimalik valida, kas tasapind asub paremal või vasakul ning vastavalt sellele paigaldada ka köögisegisti. Komplekti kuulub käsitsi avatav valamu sõelkorv-ventiil (mõõduga 3 1/2").

    Tectonite sisaldab klaaskiude ning polüestervaiku, mis tagavad Tectonite valamule tugevuse ning vastupidavuse plekkide ja mõljumiste suhtes. Tectonite talub lühiajaliselt temperatuuri kuni 300°C ning sel on eluaegne garantii selle välimuse ja omaduste säilimise osas. Tectonite valamu eeliseks on ka valamu kergus, mis lihtsustab transporti ning paigaldust. Kuna Tectonite valamud on saadaval mitmes erinevas värvitoonis, lisab see värvi ja särtsu Sinu kööki!

    Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: tarvikukomplekt, lõikelaud, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole.

    Lähemalt
  2. Koristajavalamu Franke Osma

    Koristajavalamu Franke Osma

    155,00 €

    Franke Osma on seinale kinnitatav koristajavalamu, mis on valmistatud kvaliteetsest roostevabast terasest. Koristajavalamu on tarvilik lisa nii büroohoonetes, restoranides kui ka kodustes majapidamisruumides, kus on olulisel kohal valamu hügieenilisus ning erakordne tugevus.

    Osma valamu on tasapinnalise põhjaga, mistõttu sobib see hästi näiteks ämbrite täitmiseks ning nõude ja söögiriistade pesemiseks. Komplektis sisaldub roostevabast terasest seinaplaat, mis kaitseb seina pritsmete eest. Komplektis sisaldub ülevooluga põhjaventiil, sifoon, ketiga sulgkork ja kandurid.

    Lähemalt
  3. Õhupuhasti Franke Smart Pull-out FSM 601 WH/GL valge

    Õhupuhasti Franke Smart Pull-out FSM 601 WH/GL valge

    136,00 €

    Franke Smart Pull-out FSM 601 WH/GL on valget värvi integreeritav õhupuhasti, millel on ka väljatõmmatav osa. Tagasihoidliku disainiga õhupuhasti sobib paigaldamiseks köögikappi, kus see jääb peaaegu märkamatuks.

    Smart Pull-out õhupuhasti imemisvõimsus on kuni 380 m3/h. Õhupuhastil on LED-valgustus ning 3 erinevat puhumisastet, mis lisavad oluliselt kasutusmugavust. Õhupuhastit on võimalik kasutada nii ruumi sisse kui ka ruumist välja puhumiseks. Seadet on mugav puhastada tänu metall-rasvafiltritele, mida on võimalik pesta nõudepesumasinas. Õhupuhasti komplektiga ei ole kaasas aktiivsöefilter, mida on võimalik juurde osta eraldi.

    Lähemalt
  4. Elektriboiler Bosch Tronic 2000T-2 50L

    Elektriboiler Bosch Tronic 2000T-2 50L

    191,00 €

    Bosch Tronic 2000T-2 on elektriline 50L veeboiler, mis on vertikaalse paigaldusega. Boiler on mõõtudelt kompaktne, mistõttu sobib ühthästi paigaldamiseks nii korterisse, majja kui ka suvilasse. Bosch veeboileri tõhus soojusisolatsioon tagab minimaalsed soojuskaod ja seadme ökonoomse töö. Antibakteriaalne klaaskeraamiline kate kaitseb kindlalt korrosiooni eest ja kindlustab vee kõrge puhtuse.

    Boileril on ka spetsiaalne külmumisvastane režiim, mis hoiab talveperioodil paagis veetemperatuuri 10°C juures, tarbides samaaegselt minimaalselt elektrit. Boileri kõrgeim veetemperatuur on 70°C ning veesoojenemine 15°C kuni 65°C toimub 1 h 56 min jooksul. Bosch Tronic boileritel on suured magneesiumanoodid, mis pakuvad lisakaitset korrosiooni vastu. Standardsed 1/2" ühendused tagavad boileri mugava ühendamise. Komplektis sisaldub montaažiplaat, kaitseklapp, paigaldusšabloon, võrgujuhe ja paigaldusjuhend.

    Lähemalt
  5. Köögivalamu Reginox Amsterdam 50 Pure Black

    Köögivalamu Reginox Amsterdam 50 Pure Black

    169,00 €

    Reginox Amsterdam 50 on integreeritav kandilise disainiga Pure Black värvi graniitvalamu. Valamu on mõeldud tasapinna sisse uputamiseks või paigaldada altpoolt kinnitatavana.

    Reginoxi graniitvalamud on valmistatud keskkonnasõbralikust komposiitmaterjalist. Lisaks on valamud kriimustuskindlad ning neid on väga lihtne hooldada. Graniitvalamud on väga tuntud ka enda antibakteriaalse pealispinna poolest. 

    Komplektis sisaldub roostevaba terase viimistlusega sõelkorv, kuid eritellimusena saab tehasest tellida ka Gun Metal, Copper, Gold või Pure Black värvitoonis sõelkorvi.  Komplektis sisalduvad pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused. 

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 159

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas