Köök

Kitchen

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 103

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Köögisegisti Hansgrohe Metris Select 320

    Köögisegisti Hansgrohe Metris Select 320

    378,00 €

    Hansgrohe Metris Select 320 on köögisegisti, mida saab reguleerida paralleelselt nii funktsionaalse nupu kui ka tavapärase käepideme kaudu. Segisti jooksutoru pöördenurka on võimalik fikseerida 110°, 150° ja 360° juures. Segisti on disainitud avanema tavapärasest väiksema veesurvega, et vältida ootamatuid pritsmeid.

    Hansgrohe Metris Select seeria toodetel on kadunud tavapärane kang ning esmakordselt on segisteid võimalik kontrollida nupuvajutuse kaudu. See ei tähenda mitte ainult erakordset mugavust, vaid aitab ka säästa olulisel määral vett. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi.

    Lähemalt
  2. Köögisegisti Franke Eos Neo antratsiit väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke Eos Neo antratsiit väljatõmmatava käsidušiga

    329,00 €

    Franke Eos Neo on minimalistliku disainiga ja antratsiit viimistlusega köögisegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Segistil on spetsiaalne mürasummutav kate, tänu millele on käsiduši kasutamine vaikne ja mugav. Segisti jooksutoru pöördenurk on 180°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Kõrge jooksutoruga segistil on kahva juhtimine paremal pool.

    Köögisegisti sobib ideaalselt kokku populaarsete Franke köögivalamutega. Kõrge jooksutoruga modernne köögisegisti ei ole ainult praktiline lisa Sinu köögis, vaid ka stiilne disainielement.

    Lähemalt
  3. Köögivalamu Franke Maris MRG 110-72 mattmust vajutusnupuga

    Köögivalamu Franke Maris MRG 110-72 mattmust vajutusnupuga

    326,00 €

    Franke Maris MRG 110-72  mattmust on Fragranit-graniidist valmistatud köögivalamu, mis on mõeldud alt poolt kinnitamiseks. Komplekti kuulub vajutusnupuga avatav valamu sõelkorv-ventiil (mõõduga 3 1/2"). Franke MRG 110-72 valamu ei jää üheski köögis märkamatuks. Minimaalne aluskapi laius on 80 cm.

    Fragranit sisaldab 80% ulatuses graniidiosakesi, mis tagavad Fragranit-valamule tugevuse ning vastupidavuse plekkide ja mõljumiste suhtes. Fragranit talub temperatuuri kuni 280°C ning sel on eluaegne garantii selle välimuse ja omaduste säilimise osas. Kusjuures, Fragranit-valamud on isegi nii tugevad, et neid võib kasutada lõikelauana. Selle värv ei tuhmu ning olles tehtud üksnes naturaalsetest materjalidest, on see käega katsumisel pehme ja soe.

    NB! Komplektis ei sisaldu fotol olevat äravoolu dekoratiivkatet, kuid seda saab lisaks tellida. Valamut saab paigaldada koos Franke jäätmepurustajaga. Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: tarvikukomplekt, lõikelaud, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole.

    Lähemalt
  4. Köögisegisti Franke Mythos must väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke Mythos must väljatõmmatava käsidušiga

    395,00 €

    Franke Mythos on kandilise disaini ja musta viimistlusega köögisegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Köögisegisti sobib ideaalselt kokku populaarsete Franke köögivalamutega. Kõrge jooksutoruga modernne köögisegisti ei ole ainult praktiline lisa Sinu köögis, vaid ka stiilne disainielement.

    Segisti kang asub paremal ning jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Lähemalt
  5. Õhupuhasti Franke Smart Deco FSMD 508 BK must

    Õhupuhasti Franke Smart Deco FSMD 508 BK must

    397,00 €

    Franke Smart Deco FSMD 508 BK on silmapaistva disainiga seinale paigaldatav õhupuhasti, mille imemisvõimsus on kuni 650 m3/h. Õhupuhasti on musta viimistlusega, mis justkui sulandub interjööri ning seadme LED-valgustus lisab ka oluliselt kasutusmugavust. Franke õhupuhasti ei ole mitte ainult praktiline lisa Sinu köögis, vaid ka stiilne disainielement.

    Smart Deco õhupuhastil on 3 puhumisastet. Seadet on võimalik kasutada nii ruumi sisse kui ka ruumist välja puhumiseks. Õhupuhastit on mugav puhastada tänu metall-rasvafiltritele, mida on võimalik pesta nõudepesumasinas. Smart Deco õhupuhastiga on kaasas aktiivsöefilter.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 103

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas