Köök

Kitchen

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 56

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Köögivalamu Reginox Miami 50 Gun Metal

    Köögivalamu Reginox Miami 50 Gun Metal

    Tavahind: 499,00 €

    Erihind 434,00 €

    Reginox Miami 50 Gun Metal on minimalistlik köögivalamu, mis on silmapaistva tumehalli värvusega ning neljakandilise vormiga. Roostevabast terasest valamu eriline Gun Metal värvitoon on saavutatud tänu PVD-tehnoloogiale, mis tagab toote kriimustuskindluse ja tugevuse.

    Miami köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 60 cm laiusele köögikapile. Komplektis sisaldub valamu sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused, komplekti ei kuulu pildil näha olev valamu põhja võre ja sõel.

    Lähemalt
  2. Köögivalamu Grohe K700U Brushed Hard Graphite

    Köögivalamu Grohe K700U Brushed Hard Graphite

    496,00 €

    Grohe K700U on roostevabast terasest Brushed Hard Graphite viimistlusega köögivalamu, mida saab paigaldada kolmel erineval viisil. Valamut saab altpoolt kinnitada, uputada tasapinda või paigaldada tasapinnaliselt. Valamu teeb eriliseks roostevabast terasest ülevoolu kate. Komplekti kuulub roostevabast terasest sõelkorv-ventiil (mõõduga 3 1/2"), äravoolukomplekt ning kinnitusklambrid paigalduseks. Minimaalne aluskapi laius on 60 cm.

    Valamul on kasutusel Grohe Whisper tehnoloogia, mis tähendab et valamu põhi on veidi paksem ja valamu on väga madala müratasemega, 

    Lähemalt
  3. Köögisegisti Hansgrohe Metris Select M71 200 kroom väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Hansgrohe Metris Select M71 200 kroom väljatõmmatava käsidušiga

    495,00 €

    Hansgrohe Metris Select M71 200 on modernne kroom viimistlusega köögisegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Segistil on innovaatiline kaheosaline disain, mis lisab oluliselt funktsionaalsust ja mugavust nii kokkamiseks kui ka nõudepesuks. Segistit saab mugavalt opereerida valamu esiservas paikneva joystick-stiilis Select kangiga, mis on ergonoomilise disaini ning erakordselt intuitiivse kasutusmugavusega. Lisaks on võimalik segisti tööd reguleerida ka jooksutorul paikneva Select nupu abil.

    Segisti jooksutoru pöördenurk on võimalik fikseerida 110° või 150° juures. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab segisti vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida. 

    Lähemalt
  4. Köögivalamu Grohe K700U Brushed Warm Sunset

    Köögivalamu Grohe K700U Brushed Warm Sunset

    496,00 €

    Grohe K700U on roostevabast terasest Brushed Warm Sunset viimistlusega köögivalamu, mida saab paigaldada kolmel erineval viisil. Valamut saab altpoolt kinnitada, uputada tasapinda või paigaldada tasapinnaliselt. Valamu teeb eriliseks roostevabast terasest ülevoolu kate. Komplekti kuulub roostevabast terasest sõelkorv-ventiil (mõõduga 3 1/2"), äravoolukomplekt ning kinnitusklambrid paigalduseks. Minimaalne aluskapi laius on 60 cm.

    Valamul on kasutusel Grohe Whisper tehnoloogia, mis tähendab et valamu põhi on veidi paksem ja valamu on väga madala müratasemega, 

    Lähemalt
  5. Köögivalamu Franke Kubus KBK 110-40 onyx vajutusnupuga

    Köögivalamu Franke Kubus KBK 110-40 onyx vajutusnupuga

    429,00 €

    Franke KBK 110-40 onyx on keraamiline altpoolt paigaldatav Fraceram materjalist valmistatud köögivalamu. Fraceram on eriti vastupidav spetsiaalne materjal, millele lõiked ja löögid ei jäta mitte mingisuguseid jälgi. Kõikide Fraceram valamute pinnad on kaetud glasuuriga, mis teeb pinna katsudes eriti siledaks. 

    Komplekti kuulub lisaks nupuga avatav valamu sõelkorv-ventiil (mõõduga 3 1/2"). Minimaalne aluskapi laius on 50 cm.

    Valamut saab paigaldada koos Franke jäätmepurustajaga. Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: tarvikukomplekt, lõikelaud, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole.

    Franke keraamilistele valamutele on soovituslik lõigata auk tasapinda vastavalt paigaldatavale tootele. 

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 56

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas