Köök

Kitchen

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 29

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Köögisegisti Blue Star Novara Inox

    Köögisegisti Blue Star Novara Inox

    Tavahind: 148,00 €

    Erihind 138,00 €

    Blue Star Novara on stiilse kõrge jooksutoruga köögisegisti. Segisti on töödeldud kõrgkvaliteedilise ja kauakestva Inox viimistlusega, mida on lihtne puhastada. Segistil on üks kahv paremal pool, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri.

    Köögisegistil on NEOPERL® Cascade SLC silikoonpinnaga aeraator (sõel), mis takistab lubjasette ning tagab vee ühtlase voolu. Kui katlakivi siiski pikaajalisel kasutamisel tekib, on silikoonpinnaga sõela väga lihtne puhastada. Kerox® keraamiline tööelement tagab kvaliteedi ja kasutusmugavuse pikkadeks aastateks.

    Lähemalt
  2. Köögisegisti Franke Eos Clear Water roostevaba teras + veefilter

    Köögisegisti Franke Eos Clear Water roostevaba teras + veefilter

    494,00 €

    Franke Eos Clear Water on roostevaba terase värvusega kangsegisti, mis sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega. Sellel uuenduslikul segistil on kaks kangi, üks on filtreeritud veele ning teine filtreerimata. Vee jaoks on ka kaks erinevat väljavoolu. Segistiga on kaasas Franke Pro M filtrikassett (8000L), ühendusdetailid ning taimer. 

    Franke Pro M filtrikassett püüab kinni vees olevad osakesed, pehmendab vett ning eemaldab ebavajalikud metallid, kuid alles jäävad kasulikud mineraalained. Antibakteriaalne aktiivsöefilter eemaldab veest ebameeldiva lõhna, blokeerib orgaanilised osad ning vees oleva kloori. Veefilter on vahetatav. 

    Jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Painduvate ühendustorude pikkus on 450 mm ning 800 mm. 

    Lähemalt
  3. Köögisegisti Franke Eos Neo roostevaba teras

    Köögisegisti Franke Eos Neo roostevaba teras

    229,00 €

    Franke Eos Neo on minimalistliku disainiga ja roostevabast terasest viimistlusega köögisegisti. Segistil on laminaarne veejuga, mis aitab hoiduda veepritsmetest. Segisti jooksutoru pöördenurk on 180°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Köögisegisti sobib ideaalselt kokku populaarsete Franke köögivalamutega. Kõrge jooksutoruga modernne köögisegisti ei ole ainult praktiline lisa Sinu köögis, vaid ka stiilne disainielement.

    Lähemalt
  4. Köögisegisti Franke Tango-Neo roostevaba teras väljatõmmatava käsidušiga lülitiga

    Köögisegisti Franke Tango-Neo roostevaba teras väljatõmmatava käsidušiga lülitiga

    359,00 €

    Franke Tango Neo on roostevaba terase viimistlusega sirge jooksutoruga kangsegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Segisti sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega. Segistil on spetsiaalne mürasummutav kate, tänu millele on käsiduši kasutamine vaikne ja mugav. Segistil on laminaarne veejuga, mis aitab hoiduda veepritsmetest. Segistil on silikoondušš, millelt on imelihtne katlakivi eemaldada. 

    Segisti kang asub segisti peal ning jooksutoru pöördenurk on 120°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Painduvate ühendustorude pikkus on 450 mm. Tango Neo seerial on kasutusel uuenduslik Franke vee säästrežiim, mis aitab kokku hoida kodustelt energiakuludelt. 

    Lähemalt
  5. Köögisegisti Grohe Eurosmart roostevaba teras, kõrge jooksutoru

    Köögisegisti Grohe Eurosmart roostevaba teras, kõrge jooksutoru

    188,00 €

    Grohe Eurosmart roostevaba teras on klassikaline köögisegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Jooksutoru pöördenurk on 150°.

    Grohe Eurosmart seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Segistil on sisse ehitatud filter, mis eemaldab veest nikli ning plii. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 29

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas