Köök

Kitchen

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 110

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Köögisegisti Hansgrohe Talis Select S 300

    Köögisegisti Hansgrohe Talis Select S 300

    342,00 €

    Hansgrohe Talis Select S 300 on köögisegisti, mida saab reguleerida paralleelselt nii funktsionaalse nupu kui ka tavapärase käepideme kaudu. Segisti jooksutoru pöördenurka on võimalik fikseerida 110°, 150° ja 360° juures.

    Hansgrohe Talis Select S seeria toodetel on kadunud tavapärane kang ning esmakordselt on segisteid võimalik kontrollida nupuvajutuse kaudu. See ei tähenda mitte ainult erakordset mugavust, vaid aitab ka säästa olulisel määral vett. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi.

    Lähemalt
  2. Köögisegisti Oras Cubista 2839F pesumasinaventiiliga

    Köögisegisti Oras Cubista 2839F pesumasinaventiiliga

    369,00 €

    Oras Cubista segistisari on tugevalt inspireeritud kubistlikust kunstist, mis ühendab endas sujuvalt kaasaegse stiili ja ajatuse. Erinevaid kaasaegseid, selgete geomeetriliste vormidega segisteid saab lihtsalt paigaldada erinevatesse keskkondadesse ja interjööridesse. Oras Cubista segistite juures kasutatavad uuendused on Orase pideva aktiivse ja loomingulise tootearenduse tulemus.

    Oras Cubista 2839F (6 V) on elektroonilise pesumasinaventiiliga köögisegisti, mille jooksutoru pöördenurga tehaseseade on 120°, aga seda on võimalik fikseerida ka 0° ja 60° juures. Pesumasinaventiil sulgub automaatselt 3 või 12 tunni pärast (vajutades nuppu ühe korra, avaneb ventiil 3 tunniks, aga hoides nuppu all 5 sekundit, avaneb ventiil 12 tunniks). Segisti on painduvate ühendustorudega, mis teeb paigaldamise lihtsaks ja mugavaks.

    Lähemalt
  3. Köögisegisti Oras Vega 1820G

    Köögisegisti Oras Vega 1820G

    174,00 €

    Oras Vega 1820G on ajatu disainiga ning kroomviimistlusega köögisegisti. Oras Vega segisti on kasutajasõbralik ja vastupidav, mis garanteerib funktsionaalsuse igas köögis.

    Segisti jooksutoru pöördenurk on 120°, mida on võimalik seadistada ka vahemikus 40°-80°. Segistil on üks kahv, millega on mugav veetemperatuuri ja -survet reguleerida. Lisaks on kahval ka vooluhulka ja temperatuuri piirav säästunupp, mida vajutades on võimalik survet ja veetemperatuuri suurendada.

    Lähemalt
  4. Köögisegisti Franke Lina Semi Pro kroom/onyx väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke Lina Semi Pro kroom/onyx väljatõmmatava käsidušiga

    130,00 €

    Franke Lina Semi Pro on kroom/onyx viimistlusega väljatõmmatava käsidušiga kumer kangsegisti. Segisti sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega. Semi Pro köögisegistiga tunned end nagu tõeline köögiproff. Segistil lülitiga käsidušš, millega saab valida 2 funktsiooni vahel - dušš ja tavaline juga. 

    Segisti kang asub paremal ning jooksutoru pöördenurk on 150°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Painduvate ühendustorude pikkus on 450 mm.

    Lähemalt
  5. Köögisegisti Franke Sirius L väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke Sirius L väljatõmmatava käsidušiga

    111,00 €

    Franke Sirius L on kroomi värvusega kangsegisti, mis sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega. Segisti kangi saab paigaldada nii vasakule, kui ka paremale, lisaks on Sirius L segistil väljatõmmatav käsidušš. Segistil on spetsiaalne mürasummutav kate, tänu millele on käsiduši kasutamine vaikne ja mugav.

    Jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Painduvate ühendustorude pikkus on 400 mm. Sirius segisti on saadaval mitmes erinevas värvitoonis. 

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 110

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas