Köök

Kitchen

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 63

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Köögisegisti Grohe Essence Warm Sunset väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Grohe Essence Warm Sunset väljatõmmatava käsidušiga

    461,00 €

    Grohe Essence on Warm Sunset värvitooni vaskne köögisegisti, millel on särav pealispind. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Grohe Essence seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Segistil on väljatõmmatav käsidušš, millel on kaks erinevat pihustus režiimi. Grohe Essence segisti - see on tõeline pilgupüüdja Sinu köögis!

    Lähemalt
  2. Köögisegisti Grohe BauEco kroom

    Köögisegisti Grohe BauEco kroom

    71,00 €

    Köögisegisti Grohe BauEco kroom on klassikaline kroomviimistlusega köögisegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Jooksutoru pöördenurk on 140°.

    Grohe BauEco kroom köögisegistil on StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Segistil on FastFixation Plus kinnitused, mis teevad segisti paigaldamise imelihtsaks.

    Lähemalt
  3. Köögivalamu Grohe K700U roostevaba teras 550

    Köögivalamu Grohe K700U roostevaba teras 550

    264,00 €

    Grohe K700U on roostevabast terasest köögivalamu, mida saab paigaldada kolmel erineval viisil. Valamut saab altpoolt kinnitada, uputada tasapinda või paigaldada tasapinnaliselt. Valamu teeb eriliseks roostevabast terasest ülevoolu kate ja peensusteni viimistletud detailid. Komplekti kuulub roostevabast terasest sõelkorv-ventiil (mõõduga 3 1/2"), äravoolukomplekt ning kinnitusklambrid paigalduseks. Minimaalne aluskapi laius on 60 cm.

    Valamul on kasutusel Grohe Whisper tehnoloogia, mis tähendab et valamu põhi on veidi paksem ja valamu on väga madala müratasemega, 

    Lähemalt
  4. Köögisegisti Grohe Eurosmart kroom väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Grohe Eurosmart kroom väljatõmmatava käsidušiga

    133,00 €

    Grohe Eurosmart kroom on väljatõmmatava käsidušiga köögisegisti. Käsidušši kasutades on võimalik valida kahe erineva veerežiimi vahel. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Jooksutoru pöördenurk on 90°.

    Grohe Eurosmart seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Segistil on sisseehitatud filter, mis eemaldab veest nikli ning plii. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud.

    Lähemalt
  5. Köögivalamu Grohe K700U must 610

    Köögivalamu Grohe K700U must 610

    306,00 €

    Grohe K700U 610 on must graniidist valmistatud köögivalamu, mida saab paigaldada nii alt poolt, kui ka tasapinna sisse uputada. Valamu teeb eriliseks roostevabast terasest ülevoolu kate. Komplekti kuulub roostevabast terasest sõelkorv-ventiil (mõõduga 3 1/2"), äravoolukomplekt ning kinnitusklambrid paigalduseks. Minimaalne aluskapi laius on 70 cm. Valamul on kasutusel Grohe Whisper tehnoloogia, mis tähendab et valamu põhi on veidi paksem ja valamu on väga madala müratasemega, 

    Grohe graniitvalamud on valmistatud kvartskivimist, mis valamule tugevuse ning vastupidavuse plekkide ja mõljumiste suhtes. Valamu talub kuni 180°C kuuma, selle värv ei tuhmu ning olles tehtud üksnes naturaalsetest materjalidest, on see käega katsumisel pehme ja soe.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 63

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas