Köök

Kitchen

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 624

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Elektriboiler Electrolux Avion DL 80L

    Elektriboiler Electrolux Avion DL 80L

    292,00 €

    Electrolux Avion DL 80L on seinale paigaldatav elektriboiler, mida on võimalik paigaldada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt. Lamedakujulisel Avion DL boileril on kaks sisepaaki, milles on kaks üksteisest sõltumatut kütteelementi. Boileri sisepaagid on viimistletud korrosiooni eest kaitsva ning ülitugeva Sapphire Flex tehnoloogia email kattega.

    Elektriboileril on kaks küttevõimsust – täis ja pool võimsusega režiimid. Lisaks on boileril ka säästurežiim, mis suurendab kütteelementide ressurssi, kaitseb katlakivi eest ning desinfitseerib vett. Elektriboileri komplektiga on kaasas rikkevoolukaitselüliti ning paigaldamiseks vajalikud 2 ankrut.

    Lähemalt
  2. Köögivalamu Reginox Amsterdam 50 Black Silvery

    Köögivalamu Reginox Amsterdam 50 Black Silvery

    Tavahind: 194,00 €

    Erihind 169,00 €

    Reginox Amsterdam 50 on integreeritav kandilise disainiga Black Silvery värvi graniitvalamu. Valamu on mõeldud tasapinna sisse uputamiseks või paigaldada altpoolt kinnitatavana.

    Reginoxi graniitvalamud on valmistatud keskkonnasõbralikust komposiitmaterjalist. Lisaks on valamud kriimustuskindlad ning neid on väga lihtne hooldada. Graniitvalamud on väga tuntud ka enda antibakteriaalse pealispinna poolest. 

    Lähemalt
  3. Elektriboiler Ariston Velis Wi-Fi 80L

    Elektriboiler Ariston Velis Wi-Fi 80L

    Tavahind: 551,00 €

    Erihind 459,00 €

    Ariston Velis Wi-Fi on elektriliste veeboilerite absoluutne lipulaev - lisaks kompaktsetele mõõtudele rabab boiler ka funktsionaalsuse ja nutikuse poolest. Tänu Smart Blue Tech puuteekraanile näitab veeboiler järelejäänud dušikordade arvu ning arvutab vee soojendamise aja järgmise dušikorrani. Tegemist on metalse disainiga elektriboileriga, mis üllatab lisaks ka kompaktsusega - toote sügavus on vaid 27 cm! 

    Topeltanumaga kütmissüsteem on sedavõrd efektiivne, et külm vesi on dušivalmis vaid 50 minutiga. Eco Evo ja Programming funktsioon salvestab ja analüüsib igapäevast veekasutust - nutikam kasutus võimaldab säästa igakuiselt elektriarvelt lausa kuni 25%. Lisaks töötavad Velis elektriboilerid ülivaikselt, mistõttu on nad vannitoas vaevumärgatavad.

    Tegu on universaalse mudeliga, mida saab paigaldada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt - see tähendab ka erakordset paindlikkust paigalduskohtade valikul. Toode on varustatud ABS 2.0 turvasüsteemiga toitekatkestuste ja kuivalt käivitamise puhuks. Ariston - too Itaalia tippdisain, keskkonnasäästlikus ning kasutusmugavus oma vannituppa!

    Boilerit saab programmeerida ja juhtida läbi Aqua Ariston NET app'i. App näitab mitu dušikorda on jäänud ja kui kaua läheb aega, et piisav kogus vett oleks soojenenud. Võimalus on valida 3 erineva programmi vahel: manuaalne, programmeeritud kasutamine vastavalt tarbimisel ja öörežiim.  

    Lähemalt
  4. Köögivalamu Reginox New York 50

    Köögivalamu Reginox New York 50

    Tavahind: 222,00 €

    Erihind 193,00 €

    Reginox New York 50 on stiilse kandilise disainiga roostevabast terasest valamu. Valamu materjaliks on matt "Inox", mis on kauakestev ning väga vastupidav kriimustustele ja mustusele. Valamu komplekti kuulub ka sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    New York köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 60 cm laiusele köögikapile.

    Lähemalt
  5. Köögivalamu Franke Maris MRX 210-50 käsitsi

    Köögivalamu Franke Maris MRX 210-50 käsitsi

    280,00 €

    Franke MRX 210-50 on integreeritav kandilise disainiga roostevaba Franke köögivalamu. See on kauni sileda pinnatöötlusega, mis on jämepoleeritud ning seetõttu kergelt läikiv. Minimaalne aluskapi laius on 60 cm. Komplekti kuulub käsitsi avatav sõelkorv-ektsenterventiil (mõõduga 3 1/2"). Valamu on mõeldud tasapinda uputamiseks või tasapinnaliselt paigaldamiseks. 

    Franke roostevabast terasest valamud on valmistatud esmaklassilisest kroom-nikkel terasest, mis on silmapaistvalt ilusa läikega, kuid lisaks on ka vastupidav plekkide, rooste ja korrosiooni suhtes. Lisaks see ei kriimustu, murdu ega kaota ajas oma sära. Roostevaba teras on maailmas tunnustatud ka selle hügieenilisuse ja vastupidavuse poolest. Selle elegantne kaasaegne välimus on sageli omaette disainielemendiks ning mõjub eriti omapäraselt, kui kombineerida koos erinevate värviliste köögiaksessuaaridega.

    Valamut saab paigaldada koos Franke jäätmepurustajaga. Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: tarvikukomplekt, lõikelaud, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 624

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas