Köök

Kitchen

Tooted 31 kuni 35 koguarvust 107

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Köögisegisti Grohe Blue Pure Minta väljatõmmatava käsidušiga + filtrivalmidus

    Köögisegisti Grohe Blue Pure Minta väljatõmmatava käsidušiga + filtrivalmidus

    395,00 €

    Köögisegisti Grohe Blue Pure Minta on ebatraditsioonilise kuid kaunikujulise kõrge jooksutoruga segisti, mis kindlasti tõmbab köögis tähelepanu. Väljatõmmatav käsidušš ning 150° pöörlev jooksutoru muudavad köögitoimetused tunduvalt mugavamaks, olgu siis tegu toiduvalmistamise, koristamise või nõudepesuga. Grohe Blue Pure Minta pakub filtri paigaldamise võimalust, mis kindlasti üks lihtsamaid viise enda ja oma pere tervise eest hoolitsemiseks.

    Grohe Blue Pure Minta köögisegistil on StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Grohe köögisegistid on täiustatud SilkMove tehnoloogiaga, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Jooksutoru sees on eraldi kanalid filtri- ning tavalise vee jaoks ning eraldi käepide filtrivee jaoks.

    Lähemalt
  2. Köögisegisti Oras Vega 1828G poriharjaga

    Köögisegisti Oras Vega 1828G poriharjaga

    251,00 €

    Oras Vega 1828G ajatu disainiga ning kroomviimistlusega köögisegisti koos poriharjaga. Käsiharjaga segisti sobib ideaalselt ka majapidamis- või koristajaruumi. Komplektiga on kaasas ka dušivoolik (150 cm) ja dušihoidik.

    Segisti jooksutoru pöördenurk on 120°, mida on võimalik seadistada ka vahemikus 40°-80°. Segistil on üks kahv, millega on mugav veetemperatuuri ja -survet reguleerida. Lisaks on kahval ka vooluhulka ja temperatuuri piirav säästunupp, mida vajutades on võimalik survet ja veetemperatuuri suurendada.

    Lähemalt
  3. Köögisegisti Hansgrohe Focus M41 160 kroom

    Köögisegisti Hansgrohe Focus M41 160 kroom

    120,00 €

    Hansgrohe Focus E2 on köögisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti jooksutoru pöördenurk on 360°. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab segisti vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida.

    Rõõm maitsvast einest algab toiduvalmistamisega – värskete toiduainete valimise, pesemise, tükeldamisega jne. Hansgrohe köögisegisti on pilkupüüdev ja usaldusväärne tööriist kõigis ettevalmistustöödes. Korralik töö, kvaliteetsed materjalid ja keerukas tehnoloogia on Hansgrohe segistite kaubamärgid.

    Lähemalt
  4. Köögisegisti Oras Safira 1039 pesumasinaventiiliga

    Köögisegisti Oras Safira 1039 pesumasinaventiiliga

    243,00 €

    Oras Safira 1039 on kõrge ning ümara jooksutoruga köögisegisti, lisaks kuulub standardvarustusse ka pesumasinaventiil. Safira on olnud Orase segistivalikus hulk aastaid kõige populaarsem tooteseeria. Safira laiast valikust leiab igaüks endale sobiva segisti. Oras Safira 1039 segisti jooksutoru pöördenurga tehaseseade on 120°, aga see on samuti võimalik sättida 0° või 60° peale, piirang on võimalik eemaldada ka sootuks. Jooksutoru on võimalik fikseerida paremale, vasakule ning ka segisti taha. Oras Safira juures on võimalik piirata ka vee maksimaalset vooluhulka ning temperatuuri. 

    Lähemalt
  5. Köögisegisti Oras Saga 3931F

    Köögisegisti Oras Saga 3931F

    186,00 €

    Oras Saga 3931F on valamu või tasapinna peale paigaldatav kroomviimistlusega köögisegisti. Oras Saga on modernse disainiga segisti, mis garanteerib isikupära ja kasutajasõbralikuse igasse kööki.

    Kõrge kandilise jooksutoruga segisti pöördenurk on 120°, mida on võimalik seadistada ka 60° peale. Segistil on üks kahv paremal pool, mis tagab mugava veetemperatuuri ja -surve reguleerimise.

    Lähemalt

Tooted 31 kuni 35 koguarvust 107

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas