LISAINFORMATSIOON
Kuidas suitsutada kala ja liha?
* Puista suitsutuskasti põhja 0,5 – 1 liiter suitsulaaste. Kõige paremini sobivad selleks lepalaastud, aga erinevate maitsete saamiseks võib proovida näiteks õunapuu laaste või kadakat. Kalale kuldse värvuse saamiseks võib lisada laastudele nõgeseid või paar tükki suhkrut.
* Aseta laastude kohale rasvapann ja riiulid või riputuskonksud.
* Sulge suitsutuskambri kaas. Optimaalne temperatuur liha suitsutamiseks on 40-80 C ja aeg 2-6 tundi. Kala suitsutamise puhul peab suitsukamber olema enne juba kuum ning kambri uks tuleks alguses jätta praokile, et kamber liiga kuumaks ei läheks. Optimaalne temperatuur kala suitsutamiseks on 100 – 120 C ja aeg sõltuvalt kalast 20 - 40 minutit.
Kaubamärgist
Skamet alustas tegevust 2006. aastal saunaahjude, veeboilerite ning suitsutorude tootmisega. Jätkusuutlik ning kiire kasv pani aluse ettevõtte laienemisele, mille järel hakati tooteid eksportima Skandinaaviasse, Saksamaale, Belgiasse ning lisaks ka Kanadasse ja Austraaliasse. Ettevõtte tooteportfelli on aastate jooksul lisandunud palju uusi tooteid, sealhulgas võredega saunaahjud, suitsuahjud, täiustatud roostevabad boilerid, akupaagid, veesoojendajad ja küttepliidid. Skameti suitsuahjud on käsitööna valminud, kvaliteetsed ja vastupidavad.
OMADUSED
Mõõdud (mm) | 500 x 500 x 1700 |
---|---|
Värvus | Must |
Tootja kood | GSS-200 |
Kaubamärk | Skamet |
Garantiiaeg | 2 aastat |
Paigaldusjuhend | ![]() |
Te võite olla huvitatud järgmistest too(de)test
![]() Kuumsuitsuahi Skamet GSS-200 XL
795,00 €
|
![]() Kuumsuitsuahi Skamet GSS-125
510,00 €
|
![]() Puukeris Skamet P-12040
694,00 €
|