Outlet

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 32

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Föönihoidja Gedy Eros 2355-14 must - Outlet Diil

    Föönihoidja Gedy Eros 2355-14 must - Outlet Diil

    Tavahind: 19,00 €

    Erihind 17,00 €

    Gedy Eros 2355-14 on seinale kinnitatav stiilne mattmust föönihoidja, mis oma praktilisusega mõjub ka kui omaette sisustuselement. Erilise kujuga föönihoidja on vastupidava konstruktsiooniga ning valmistatud kvaliteetsest Cromall®-materjalist. Sobib väga hästi ühiskondlikesse ruumidesse, hotellidesse, spaadesse ning samuti on see hea valik kodustesse tingimustesse.

    Lähemalt
  2. Vannitoavalamu PAA Long Step 700 - Outlet Diil

    Vannitoavalamu PAA Long Step 700 - Outlet Diil

    Tavahind: 223,00 €

    Erihind 212,00 €

    Vannitoavalamu PAA Long Step 700 on läikiva viimistlusega kivivalamu, mis on mõeldud seina külge paigaldamiseks. Valamu sile läikiv pind on silmale meeldiv ning samas väga vastupidav mustusele ja kulumisele. Standardis on tegu valge valamuga, kuid soovi korral on võimalik tellida valamu ka kõikides teistes RAL-värvitoonides.

    Caststone® on komposiitmaterjal, millel on läikiv sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Valamu on kaetud kihiga, mis annab pinnale luksusliku ning elegantse läike. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning hügieeniline. Caststone® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV kindel ega tuhmu ajas.

    Lähemalt
  3. Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Metropol kroom - Outlet Diil

    Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Metropol kroom - Outlet Diil

    Tavahind: 308,00 €

    Erihind 281,00 €

    Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi.

    Hansgrohe Metropol on segisti, mis sobib ühthästi nii dušinurka kui ka vannile. Üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri ning ühe nupuvajutusega on lihtne suunata veevool dušši ja vajadusel tagasi segistisse. Segisti voolupiirang on 22l minuti kohta ning tsentrite vahemik on 150±12mm.

    Lähemalt
  4. Vannitoavalamu Ideal Standard Tempo T0566 - Outlet Diil

    Vannitoavalamu Ideal Standard Tempo T0566 - Outlet Diil

    Tavahind: 77,00 €

    Erihind 73,00 €

    Ideal Standard Tempo T0566 on väike keraamiline vannitoavalamu, mis on mõeldud seinale paigaldamiseks või toetuma jalale/pooljalale. Tempo seeria märksõnadeks on puhas stiil ja praktilisus, kuna eesmärgiks on luua tooted, mis sobiksid võimalikult paljudesse vannitubadesse.

    Keraamilisel valamul on olemas segistiauk ja ülevool, mis asuvad valamukausi taga keskel. Valamuga ei tule kaasa valamusegistit, sifooni ega valamujalga, kuid soovi korral on need võimalik juurde osta eraldi.

    Lähemalt
  5. Prügikast Mediclinics 25L PPA2279 valge - Outlet Diil

    Prügikast Mediclinics 25L PPA2279 valge - Outlet Diil

    Tavahind: 89,00 €

    Erihind 84,00 €

    Mediclinics PPA2279 on valge seinale paigaldatav prügikast, mille mahutavus on 25 L, sobib ideaalselt ühiskondlikult kasutatavatesse ruumidesse. Prügikasti sisemuses on plastikust rõngas, mis hoiab prügikotti kinni. Prügikasti saab kinnitada seinale, kuid võib ka kasutada vabalt seisvana.

    Toode on valmistatud kvaliteetsest AISI 304 roostevabast terasest. 

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 32

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas