Outlet

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 35

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Seebidosaator Franke Atlas tööstuslik must - Outlet Diil

    Seebidosaator Franke Atlas tööstuslik must - Outlet Diil

    Tavahind: 70,00 €

    Erihind 66,00 €

    Franke Atlas on 350ml suurune tööstuslik musta tooni seebidosaator, mis kinnitatakse otse köögivalamu või töötasapinna külge. Tegu on ülalt täidetava dosaatoriga, mis teeb regulaarse täitmise eriti mugavaks. Dosaatori paigaldusaugu läbimõõt on vahemikus 25-35mm.

    Seebidosaator teeb nõudepesu mugavaks ning aitab hoida köögi puhtana nii visuaalse kui hügieenilise poole pealt.

    Lähemalt
  2. Vanni-ja dušisegisti Hansgrohe ShowerTablet Select 400 - Outlet Diil

    Vanni-ja dušisegisti Hansgrohe ShowerTablet Select 400 - Outlet Diil

    Tavahind: 357,00 €

    Erihind 339,00 €

    Hansgrohe ShowerTablet Select 400 on kroomi viimistlusega jooksutoruga vanni- ja dušisegisti. Segisti täidab ka praktilist funktsiooni duširiiulina. Segisti parempoolses otsas paikneb ka avaus käsiduši hoidmiseks. Dušisegisti jookstoru on võimalik ka soovi korral keerata ja näiteks segisti alla peitu panna. 

    Termostaatsegistil on kasutusel CoolContact süsteem, mis tähendab, et segisti pind ei lähe kasutamisel kuumaks. Olles täielikult ohutu ka kõige väiksematele pereliikmetele. Hansgrohe ShowerTablet - võrratu dušikogemus igas suuruses vannituppa!  

    Lähemalt
  3. Dušikomplekt Oras Optima 7193 - Outlet Diil

    Dušikomplekt Oras Optima 7193 - Outlet Diil

    Tavahind: 790,00 €

    Erihind 754,00 €

    Oras Optima 7193 on modernse kandilise disainiga ja luksusliku kroomviimistlusega dušikomplekt koos vanni- ja dušisegistiga. Optima seeria tooted on loodud innovaatilise lähenemisega, samal ajal tagades vee ja energia säästlikkuse tänu EcoFlow tehnoloogiale.

    Dušikomplektiga on kaasas vihmadušš, käsidušš, dušilift, dušivoolik ja seebialus. Lisaks on dušil termostaatsegisti, millel on ka Easy-grip tehnoloogiaga kahvad. Käsidušil on mitu pihustusrežiimi, mis suurendavad veelgi duši naudinguid. Dušikomplekt on varustatud ka prügipüüdurite ja tagasilöögiklappidega.

    Lähemalt
  4. Vajutusnupp Grohe Arena Cosmopolitan S 37624 valge - Outlet Diil

    Vajutusnupp Grohe Arena Cosmopolitan S 37624 valge - Outlet Diil

    Tavahind: 70,00 €

    Erihind 66,00 €

    Arena Cosmopolitan S 37624 Valge on kahesüsteemne seinapoti vajutusnupp, mis on mõeldud paigaldamiseks koos Grohe Rapid SLX või SL seinasisese WC-raamiga. Vajutusnupu paigaldamine on äärmiselt lihtne ning tänu seinapealsele paigaldusele on tualettruum palju hügieenilisem ja avaram. Tegemist on valge viimistlusega vajutusnupuga, mis sobib kaunistama igat vannituba oma lihtsa, kuid kauni disaini poolest. Vajutusnupp paigaldatakse vertikaalselt. 

    Arena Cosmopolitan S seeriat iseloomustab eriti õhuke ja minimalistlik stiil. Nupu paigaldamiseks koos Rapid SL seinaraamiga on vaja lisaks ka tellida paigaldustarvik 40911000. 

    Lähemalt
  5. Köögisegisti Franke Pescara Up & Down must - Outlet Diil

    Köögisegisti Franke Pescara Up & Down must - Outlet Diil

    Tavahind: 405,00 €

    Erihind 385,00 €

    Franke Pescara Up & Down on mattmusta värvitooni kangsegisti, mis sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega. Segisti otsa üles-alla liigutades muutub mugavalt ka pihustusrežiim.

    Segisti kang asub paremal ning jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Painduvate ühendustorude pikkus on 450 mm. 

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 35

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas