Outlet

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 30

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušikomplekt Hansgrohe Croma Select S Showerpipe 280 1jet harjatud pronks - Outlet Diil

    Dušikomplekt Hansgrohe Croma Select S Showerpipe 280 1jet harjatud pronks - Outlet Diil

    Tavahind: 1 070,00 €

    Erihind 1 017,00 €

    Hansgrohe Croma Select S Showerpipe 280 1jet on harjatud pronksi viimistlusega dušikomplekt. Hansgrohe Showerpipe dušisüsteemid sisaldavad kõik vajaliku luksuslikeks dušinaudinguteks ning kõik on võimalik paigaldada lihtsalt ja mugavalt, ilma seinu lõhkumata. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Segisti harjatud pronksi viimistlus teeb dušikomplektist unikaalse sisustuselemendi just Sinu vannituppa!

    Dušikomplekti kuulub Ecostat Comfort termostaatsegisti, Croma Select S 280 laedušš (d 280mm), Raindance Select S 120 3jet käsidušš, Isiflex dušivoolik (1,60 m), dušilift ja seinakinnitused.

    Laeduši pihustusrežiim on RainAir. Käsidušil on kolm erinevat pihustirežiimi: Rain, RainAir ning Whirl massaaž. Pihustusrežiime on lihtne ja mugav vahetada ainult ühe nupuvajutusega. 

    Lähemalt
  2. Köögivalamu Franke Urban UBG 611-78 onyx pöördnupuga - Outlet Diil

    Köögivalamu Franke Urban UBG 611-78 onyx pöördnupuga - Outlet Diil

    Tavahind: 269,00 €

    Erihind 255,00 €

    Franke Urban UBG 611-78 onyx on integreeritav kandilise disainiga Fragranit materjalist köögivalamu. Kuna tegu on pööratava köögivalamuga, on igast köögist lähtuvalt võimalik valida, kas tasapind asub paremal või vasakul ning vastavalt sellele paigaldada ka köögisegisti. Minimaalne aluskapi laius on 45 cm. Komplekti kuulub pöördnupuga avatav valamu sõelkorv-ektsenterventiil (mõõduga 3 1/2"). Valamu on mõeldud tasapinda uputamiseks või tasapinnaliselt paigaldamiseks. 

    Fragranit sisaldab 80% ulatuses graniidiosakesi, mis tagavad Fragranit-valamule tugevuse ning vastupidavuse plekkide ja mõljumiste suhtes. Fragranit talub temperatuuri kuni 280°C ning sel on eluaegne garantii selle välimuse ja omaduste säilimise osas. Kusjuures, Fragranit-valamud on isegi nii tugevad, et neid võib kasutada lõikelauana. Selle värv ei tuhmu ning olles tehtud üksnes naturaalsetest materjalidest, on see käega katsumisel pehme ja soe. Kuna Fragranit-valamud on saadaval mitmes erinevas värvitoonis, lisab see värvi ja särtsu Sinu kööki!

    Valamut saab paigaldada koos Franke jäätmepurustajaga. Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: tarvikukomplekt, lõikelaud, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole.

    Lähemalt
  3. Valamukapp Ravak Classic II 600 valge / valge - Outlet Diil

    Valamukapp Ravak Classic II 600 valge / valge - Outlet Diil

    Tavahind: 376,00 €

    Erihind 359,00 €

    Valamukapp Ravak Classic II 600 on kompaktne valamu alla paigaldatav kahesahtliga kapp, mis sobib ideaalselt nii väiksemasse kui ka avaramasse vannituppa. Valamukapp on disainitud kasutamiseks samasse seeriasse kuuluva valamuga Classic II 600. Valamukapp paigaldatakse seina külge kinnitustarvikute abil, mis sisalduvad komplektis.

    Kapi sisemus on piisavalt avar, et mahutada sinna meelepäraseid vannitoatarvikuid ning ruumi jääb ülegi! Lisaks on valamul praktiline ülaosa, mida saab kasutada riiulina. Valamukapp on valge läikega ning käepide on saadaval kahes erinevas värvitoonis, valge või hall. Valamu, segisti, põhjaklapp ja sifoon ei kuulu komplekti, kuid neid on võimalik lisaks tellida. 

    Lähemalt
  4. Köögivalamu Franke Box BXX 210/110-40 vajutusnupuga - Outlet Diil

    Köögivalamu Franke Box BXX 210/110-40 vajutusnupuga - Outlet Diil

    Tavahind: 362,00 €

    Erihind 345,00 €

    Franke BXX 210/110-40 on integreeritav kandilise disainiga roostevaba Franke köögivalamu. Valamu on roostevabast terasest, millel on luksuslik sile pinnatöötlus. Minimaalne aluskapi laius on 45 cm. Komplekti kuulub vajutusnupuga avatav sõelkorv-ektsenterventiil (mõõduga 3 1/2"), vajutusnupp vajab tasapinda 35 mm läbimõõduga auku. Valamut saab uputada tasapinda, altpoolt kinnitada või paigaldada tasapinnaliselt. 

    Franke roostevabast terasest valamud on valmistatud esmaklassilisest kroom-nikkel terasest, mis on vastupidav plekkide, rooste ja korrosiooni suhtes. Lisaks see ei kriimustu, murdu ega kaota ajas oma sära. Roostevaba teras on maailmas tunnustatud ka selle hügieenilisuse ja vastupidavuse poolest. Selle elegantne kaasaegne välimus on sageli omaette disainielemendiks ning mõjub eriti omapäraselt, kui kombineerida koos erinevate värviliste köögiaksessuaaridega.

    Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: nõrutuskauss, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole. 

    Lähemalt
  5. Dušisegisti Grohe Start Classic - Outlet Diil

    Dušisegisti Grohe Start Classic - Outlet Diil

    Tavahind: 82,00 €

    Erihind 72,00 €

    Dušisegisti Grohe Start Classic on loodud pakkuma maksimaalselt nauditavat dušielamust. Dušisegisti disain on elegantne, lihtne ning klassikaline, mistõttu sobib segisti suurepäraselt paljudesse erinevatesse vannitubadesse.

    Tänu vastupidavale Grohe StarLighti kroompinnale on kraan vannitoa läikiv pilgupüüdja ja seda on imelihtne puhastada.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 30

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas