Outlet

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 30

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Vannitoavalamu Ideal Standard Tempo T0566 - Outlet Diil

    Vannitoavalamu Ideal Standard Tempo T0566 - Outlet Diil

    Tavahind: 77,00 €

    Erihind 73,00 €

    Ideal Standard Tempo T0566 on väike keraamiline vannitoavalamu, mis on mõeldud seinale paigaldamiseks või toetuma jalale/pooljalale. Tempo seeria märksõnadeks on puhas stiil ja praktilisus, kuna eesmärgiks on luua tooted, mis sobiksid võimalikult paljudesse vannitubadesse.

    Keraamilisel valamul on olemas segistiauk ja ülevool, mis asuvad valamukausi taga keskel. Valamuga ei tule kaasa valamusegistit, sifooni ega valamujalga, kuid soovi korral on need võimalik juurde osta eraldi.

    Lähemalt
  2. Köögivalamu Reginox Boston - Outlet Diil

    Köögivalamu Reginox Boston - Outlet Diil

    Tavahind: 112,00 €

    Erihind 88,00 €

    Reginox Boston on roostevabast terasest uputatav valamu. Valamul on ülevool ning segisti auk, mis asub tagumise ääre keskel.

    Valamu materjaliks on poleeritud "Inox", mis on kauakestev, puhta läikega ning väga vastupidav kriimustustele ja mustusele. Valamu komplekti kuulub sõelkorv-ventiil ja paigalduseks vajalikud klambrid.

    Lähemalt
  3. Riiul Ravak Slim C must / kroom - Outlet Diil

    Riiul Ravak Slim C must / kroom - Outlet Diil

    Tavahind: 67,00 €

    Erihind 61,00 €

    Ravak Slim C on anodeeritud alumiiniumist ja kroomitud messingust seina külge kinnitatav nurgariiul. Riiul on saadavas neljas erinevas viimistluses (must / kroom; satiin / kroom; must / must; valge / valge) seega leiab midagi sobivat igale vannitoale. Outlet pakkumises on riiul must / kroom viimistlusega. 

    Riiuleid on sobilik paigaldada nii dušialla, otsesse kontakti veega, kui ka näiteks vannitoapeegli kõrvale. Riiuli külgedel on peidetud konksud, kuhu saab riputada rätikut või pesušvammi. 

    Lähemalt
  4. Dušinurk Roth Orlando Neo 900 x 900 - Outlet Diil

    Dušinurk Roth Orlando Neo 900 x 900 - Outlet Diil

    Tavahind: 282,00 €

    Erihind 240,00 €

    Roth Orlando Neo on nurgakujuline dušinurk, millel on täisulatuses raam ning mida on võimalik paigaldada nii dušialusele kui ka põrandale. Orlando Neo dušinurgal on Brilliant viimistlusega alumiiniumraamid ning privaatsust tagav mattklaas. Orlando Neo dušinurgal on kaks rullikutel liikuvat lükandust ning selle dušinurga klaasid on valmistatud turvaklaasi tehnoloogial, mis on täielikult ohutud isegi klaaside purunemisel.

    Komplekti ei kuulu dušialus, kuid soovi korral saab seda eraldi lisaks osta. Outlet pakkumises on dušinurk mõõdus 900 x 900 mm, kuid pikema tarneajaga on saadaval ka sama mudel mõõdus 800 x 800 mm. 

    Lähemalt
  5. Vannitoavalamu Roca Carmen 800 - Outlet Diil

    Vannitoavalamu Roca Carmen 800 - Outlet Diil

    Tavahind: 364,00 €

    Erihind 299,00 €

    Roca Carmen on ajatu disainiga seeria, mis võlub oma puhta, kuid elegantse väljanägemisega. See vannitoavalamu sobib eriliselt hästi nendesse vannitubadesse, kus on omavahel kombineeritud modernne ja antiikne disain.

    Carmen seeriat iseloomustavad selged piirjooned, harmooniline terviklikkus ja mitmekülgne tootevalik. Eraldi on võimalik juurde tellida ka valamujalg. 

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 30

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas