Outlet

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 30

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Köögisegisti Franke Pescara Up & Down must - Outlet Diil

    Köögisegisti Franke Pescara Up & Down must - Outlet Diil

    Tavahind: 405,00 €

    Erihind 385,00 €

    Franke Pescara Up & Down on mattmusta värvitooni kangsegisti, mis sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega. Segisti otsa üles-alla liigutades muutub mugavalt ka pihustusrežiim.

    Segisti kang asub paremal ning jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Painduvate ühendustorude pikkus on 450 mm. 

    Lähemalt
  2. Köögisegisti Reginox Leon Copper Rose - Outlet Diil

    Köögisegisti Reginox Leon Copper Rose - Outlet Diil

    Tavahind: 244,00 €

    Erihind 212,00 €

    Reginox Leon Copper Rose on kõrge jooksutoruga köögisegisti, mis on roosa vase tooniga. Segisti jooksutoru on liikuv, see pakub olulist kasutusmugavust, olgu siis tegemist söögivalmistamisega või koristamisega. Segisti kang asub paremal pool ning võimaldab mugavalt reguleerida veesurvet ja –temperatuuri.

    Leon roostevabast terasest segisti sobib kokku populaarsete Reginoxi köögivalamutega, kuid universaalsuse tõttu ka ükskõik millise kaubamärgi valamuga. 

    Lähemalt
  3. Vajustusnupp Grohe Skate Cosmopolitan S 37535 Brushed Cool Sunrise - Outlet Diil

    Vajustusnupp Grohe Skate Cosmopolitan S 37535 Brushed Cool Sunrise - Outlet Diil

    Tavahind: 152,00 €

    Erihind 123,00 €

    Grohe Skate Cosmopolitan S 37535 Brushed Cool Sunrise on kandilise kujuga kahesüsteemne seinapoti vajutusnupp, mis sobib ideaalselt paigaldamiseks koos Grohe Rapid SLX seinasisese WC-raamiga. Vajutusnupu paigaldamine on äärmiselt lihtne ning tänu seinapealsele paigaldusele on tualettruum palju hügieenilisem ja avaram. Vajutusnupul on erakordne harjatud kuldne värvitoon, mis lööb särama iga vannitoa. Vajutusnuppu on võimalik paigaldada vertikaalselt.

    Vajutusnupp sobib paigaldamiseks ka koos Grohe Rapid SL raamiga, kuid siis on lisaks vaja tellida 40911000 paigaldus šaht. Soovi korral palume võtta ühendust meie klienditeenindusega. 

    Lähemalt
  4. Vannitoavalamu PAA Long Step 700 - Outlet Diil

    Vannitoavalamu PAA Long Step 700 - Outlet Diil

    Tavahind: 223,00 €

    Erihind 212,00 €

    Vannitoavalamu PAA Long Step 700 on läikiva viimistlusega kivivalamu, mis on mõeldud seina külge paigaldamiseks. Valamu sile läikiv pind on silmale meeldiv ning samas väga vastupidav mustusele ja kulumisele. Standardis on tegu valge valamuga, kuid soovi korral on võimalik tellida valamu ka kõikides teistes RAL-värvitoonides.

    Caststone® on komposiitmaterjal, millel on läikiv sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Valamu on kaetud kihiga, mis annab pinnale luksusliku ning elegantse läike. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning hügieeniline. Caststone® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV kindel ega tuhmu ajas.

    Lähemalt
  5. Riiul Gedy Hot HO20-13 kroom - Outelt Diil

    Riiul Gedy Hot HO20-13 kroom - Outelt Diil

    Tavahind: 22,00 €

    Erihind 20,00 €

    Gedy HO20-13 on kroom korvriiul, mis kinnitatakse seinale iminappadega. Riiulit saab kasutada dušikorvina, kuid võib ka vabalt paigaldada mujale vannituppa. Kvaliteetne roostevabast terasest korvriiul sobib väga hästi ühiskondlikesse ruumidesse, hotellidesse, spaadesse, restoranidesse ning samuti on see oma minimalistliku disainiga hea valik kodustesse tingimustesse. Toode kannatab raskust kuni 10 kg.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 30

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas