Outlet

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 30

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušinurk Roth Orlando Neo 900 x 900 - Outlet Diil

    Dušinurk Roth Orlando Neo 900 x 900 - Outlet Diil

    Tavahind: 282,00 €

    Erihind 240,00 €

    Roth Orlando Neo on nurgakujuline dušinurk, millel on täisulatuses raam ning mida on võimalik paigaldada nii dušialusele kui ka põrandale. Orlando Neo dušinurgal on Brilliant viimistlusega alumiiniumraamid ning privaatsust tagav mattklaas. Orlando Neo dušinurgal on kaks rullikutel liikuvat lükandust ning selle dušinurga klaasid on valmistatud turvaklaasi tehnoloogial, mis on täielikult ohutud isegi klaaside purunemisel.

    Komplekti ei kuulu dušialus, kuid soovi korral saab seda eraldi lisaks osta. Outlet pakkumises on dušinurk mõõdus 900 x 900 mm, kuid pikema tarneajaga on saadaval ka sama mudel mõõdus 800 x 800 mm. 

    Lähemalt
  2. Köögisegisti Reginox Leon Copper Rose - Outlet Diil

    Köögisegisti Reginox Leon Copper Rose - Outlet Diil

    Tavahind: 244,00 €

    Erihind 212,00 €

    Reginox Leon Copper Rose on kõrge jooksutoruga köögisegisti, mis on roosa vase tooniga. Segisti jooksutoru on liikuv, see pakub olulist kasutusmugavust, olgu siis tegemist söögivalmistamisega või koristamisega. Segisti kang asub paremal pool ning võimaldab mugavalt reguleerida veesurvet ja –temperatuuri.

    Leon roostevabast terasest segisti sobib kokku populaarsete Reginoxi köögivalamutega, kuid universaalsuse tõttu ka ükskõik millise kaubamärgi valamuga. 

    Lähemalt
  3. Vajustusnupp Grohe Skate Cosmopolitan S 37535 Brushed Cool Sunrise - Outlet Diil

    Vajustusnupp Grohe Skate Cosmopolitan S 37535 Brushed Cool Sunrise - Outlet Diil

    Tavahind: 152,00 €

    Erihind 123,00 €

    Grohe Skate Cosmopolitan S 37535 Brushed Cool Sunrise on kandilise kujuga kahesüsteemne seinapoti vajutusnupp, mis sobib ideaalselt paigaldamiseks koos Grohe Rapid SLX seinasisese WC-raamiga. Vajutusnupu paigaldamine on äärmiselt lihtne ning tänu seinapealsele paigaldusele on tualettruum palju hügieenilisem ja avaram. Vajutusnupul on erakordne harjatud kuldne värvitoon, mis lööb särama iga vannitoa. Vajutusnuppu on võimalik paigaldada vertikaalselt.

    Vajutusnupp sobib paigaldamiseks ka koos Grohe Rapid SL raamiga, kuid siis on lisaks vaja tellida 40911000 paigaldus šaht. Soovi korral palume võtta ühendust meie klienditeenindusega. 

    Lähemalt
  4. Vannitoavalamu Roca Carmen 800 - Outlet Diil

    Vannitoavalamu Roca Carmen 800 - Outlet Diil

    Tavahind: 364,00 €

    Erihind 299,00 €

    Roca Carmen on ajatu disainiga seeria, mis võlub oma puhta, kuid elegantse väljanägemisega. See vannitoavalamu sobib eriliselt hästi nendesse vannitubadesse, kus on omavahel kombineeritud modernne ja antiikne disain.

    Carmen seeriat iseloomustavad selged piirjooned, harmooniline terviklikkus ja mitmekülgne tootevalik. Eraldi on võimalik juurde tellida ka valamujalg. 

    Lähemalt
  5. Köögisegisti Franke Pescara Up & Down must - Outlet Diil

    Köögisegisti Franke Pescara Up & Down must - Outlet Diil

    Tavahind: 405,00 €

    Erihind 385,00 €

    Franke Pescara Up & Down on mattmusta värvitooni kangsegisti, mis sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega. Segisti otsa üles-alla liigutades muutub mugavalt ka pihustusrežiim.

    Segisti kang asub paremal ning jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Painduvate ühendustorude pikkus on 450 mm. 

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 30

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas