Elektrikerised

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 81

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Elektrikeris Harvia Cilindro PC70XW

    Elektrikeris Harvia Cilindro PC70XW

    792,00 €

    Cilindro sammaskujuline keris levitab soojust ühtlaselt tänu suurele kivipinnale. Silmapaistev disain lisab saunale kaasaegse ilme. Kerise suurus ja võimas kivide kogus on optimeeritud pakkuma pehmet, kuid intensiivset kuumust, tagades meeldiva saunaelamuse nii väikestes korterisaunades kui ka suuremates saunades. Kerise sammas kuju annab suurema vabaduse sauna kujundamisel: seda saab süvistada saunalavasse või paigaldada klaasseina kõrvale, luues pilkupüüdvaid lahendusi.

    Kerisega on kaasas digitaalne jutimimsseade. Pildil olevad kerisekivid komplekti ei kuulu, kuid soovi korral on võimalik need allolevast valikust samuti juurde lisada. Samuti saab komplekti lisada stiilse puidust kerisekaitse, mis teeb sauna nautimise kerise läheduses turvalisemaks.

    Tähelepanu! Keriselisade tarneaeg võib erineda kerise tarneajast ning muuta üleüldist tarneaega. Kui soovid täpsemat infot lisade tarneaja kohta, siis võta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  2. Elektrikeris Harvia Glow TRT90E

    Elektrikeris Harvia Glow TRT90E

    420,00 €

    Harvia Glow sammaskeris on loodud vastama ka kõige nõudlikuma saunakujundaja vajadustele. Valige oma sauna pilgupüüdjaks kõrge sammasmudel Glow või nurka kinnitatav Glow Corner. Lisaks kaunile disainile pakuvad Glow kerised ka suurepärast saunaelamust: suur kivikogus tagab pehme ja mõnusa leili. Kerise väliskest toob esile palju kivipinda ning leili intensiivsust ja kuumust saab reguleerida vett otse kivisambale või selle küljele visates.

    Harvia Glow E-mudeleid juhitakse eraldi juhtseadmega, mis ei sisaldu komplektis. Pildil olevad kerisekivid komplekti ei kuulu, kuid soovi korral on võimalik need allolevast valikust samuti juurde lisada.Samuti saab komplekti lisada stiilse puidust kerisekaitse, mis teeb sauna nautimise kerise läheduses turvalisemaks.

    Tähelepanu! Keriselisade tarneaeg võib erineda kerise tarneajast ning muuta üleüldist tarneaega. Kui soovid täpsemat infot lisade tarneaja kohta, siis võta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  3. Elektrikeris Harvia Glow Corner TRC70XE

    Elektrikeris Harvia Glow Corner TRC70XE

    777,00 €

    Harvia Glow Corner TRC70EE on kompaktne, kuid suure kivide hulgaga elektrikeris, mis pakub nauditavat saunaskäiku. Elektrikeris on mõeldud nurka paigaldamiseks. Kerise avadega väliskest on valmistatud läikivast roostevabast terasest, mis lisab sauna modernset stiili. Leili "teravust" saab valida sõltuvalt sellest, kas visata vett kerise külgedele või otse kivisamba peale.

    Elektrikeris Glow Corner TRC70EE komplekti kuulub stiilne digitaalne juhtimisseade, mida tänu pritsmekindlusele võib paigutada nii leiliruumi kui ka sellest väljapoole. Tänu sellele võib kerist "uputada" ka lavatasapinna sisse ning anda leiliruumile seeläbi uudne disainilahendus.

    Pildil olevad kerisekivid komplekti ei kuulu, kuid soovi korral on võimalik need allolevast valikust samuti juurde lisada. Samuti saab komplekti lisada spetsiaalse ohutuskrae kerise lavaastme sisse paigutamiseks ja/või stiilse puidust kerisekaitse, mis teeb sauna nautimise kerise läheduses turvalisemaks.

    Tähelepanu! Keriselisade tarneaeg võib erineda kerise tarneajast ning muuta üleüldist tarneaega. Kui soovid täpsemat infot lisade tarneaja kohta, siis võta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  4. Elektrikeris Harvia Vega Compact BC23E

    Elektrikeris Harvia Vega Compact BC23E

    185,00 €

    Harvia Vega Compact BC23E on võimas elektrikeris väikesesse sauna. Elegantne roostevaba väliskorpus on moodne ning kerise esiküljel asuvad juhtimisnupud väga mugavad kasutada. Vega Compact kerist on võimalik paigaldada piisavalt madalale, mis võimaldab soojusel ühtlaselt leiliruumis levida ning tagab sooja ka alumistele astmetele.

    Elektrikeris Vega Compact BC23E on lihtsasti juhtimisseadmega ühendatav ning komplekti kuulub ka seinaraam, mille abil saab kerist kergesti paigaldada. Pildil olevad kerisekivid komplekti ei kuulu, kuid soovi korral on võimalik need allolevast valikust eraldi juurde lisada.

    Lähemalt
  5. Elektrikeris Harvia Spirit SP90XW

    Elektrikeris Harvia Spirit SP90XW

    807,00 €

    Elektrikeris Harvia Spirit on Soomes disainitud meistrieteos, mis ühendab endas suurepärase saunakogemuse, ohutuse ja töökindluse. Kerise ehitus kaitseb sauna konstruktsioone ja tekitab tänu ainulaadsetele ventilatsioonikanalitele ühtlase temperatuuri. Kanalid jahutavad seinakonstruktsioone ja parandavad õhu liikumist läbi kütteelementide, luues saunas ühtlase soojuse.

    WiFi-ga varustatud kerist on lihtne kasutada. Harvia Spiriti keris ühildub levinumate juhtseadmete, Harvia Xenio WiFi juhtseadme ja MyHarvia mobiilirakendusega, mis annab parima ja mitmekülgseima kasutuskogemuse. Xenio WiFi juhtseadme ja MyHarvia mobiilirakendusega saate juhtida kõiki oma sauna funktsioone, nagu näiteks temperatuur, valgustus ja õhu ventileerimine. Oma naturaalse Disainiga loob Spirit seeria sauna modernse, kuid elegatse stiili. Spirit keris on tõeline sauna hing! Komplektis sisalduvad juhtseadmed.  Pildil olevad kerisekivid komplekti ei kuulu, kuid soovi korral on võimalik need allolevast valikust eraldi juurde lisada.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 81

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas