Saunakerised

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 85

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Puukeris Harvia M3 SL

    Puukeris Harvia M3 SL

    652,00 €

    Harvia M3 SL on stiilne klaasuksega keris, mis sobib hästi väiksematesse ja keskmise suurusega saunadesse. Keris on grafiitmusta värvi.

    M3 SL on mõeldud neile, kes soovivad hõlpsasti kütta sauna teisest ruumist. Tänu klaasuksele loob elav tuli kõrvaltuppa mõnusa atmosfääri, mida nautida leiliruumi külastuste vahel.

    Pildil olevad kerisekivid komplekti ei kuulu, kuid soovi korral on võimalik need allolevast valikust eraldi juurde lisada.

    Lähemalt
  2. Puukeris Skamet ST-220 GL

    Puukeris Skamet ST-220 GL

    924,00 €

    Saunakeris on leiliruumi süda, mis ei tohiks puududa ühegi tõelise saunaarmastaja kodust. Kosutav saun on ideaalne viis argimuredest pääsemiseks pärast väsitavat tööpäeva või pingelist töönädalat. Kaubamärgi Skamet saunakerised on mõeldud kõigile, kes peavad lugu lõõgastavast saunast, leili võtmisest sõprade seltsis või tervendavast saunaskäigust.

    Puukeris Skamet ST-220 GL on kandilise võrkkorpusega saunaahi, mille soojaks kütmine toimub kõrvalruumist. Võrkkorpusega keriste puhul kestab saunaskäik tavapärasest kauem tänu suurele kerisekivide hulgale ning leiliruumi soojaks kütmine toimub 60-90 minuti jooksul. Oma kompaktsete mõõtude poolest sobib keris ideaalselt ka väiksematesse leiliruumidesse. Kerisele on võimalik juurde osta lahtine kuumaveepaak suitsutoru ümber sooja leilivee saamiseks. Vajalikud ühendustarvikud ja veesärk boileriga ühendamiseks on võimalik osta eraldi.

    Puukerise komplektis sisaldub suur kuumakindel klaasuks koos roostevabast käepidemega, mis avaneb paremalt vasakule. Soovi korral on võimalik allolevast valikust juurde lisada musta või roostevabast terasest iluliistu, mis muudab ahju elegantseks sisekujunduselemendiks. Mudel ST-220 sobib peredele, kes armastavad pikalt saunamõnusid nautida ja kelle saunas viibimise aeg kestab üle kahe tunni. Pildil olevad kerisekivid komplekti ei kuulu, kuid soovi korral on võimalik need allolevast valikust eraldi juurde lisada.

    Lähemalt
  3. Elektrikeris Harvia The Wall SW60

    Elektrikeris Harvia The Wall SW60

    329,00 €

    Harvia The Wall SW60 on lihtsasti kasutatav ning paigaldatav elektrikeris. Elektrikerisel on minimalistlik skandinaavia stiilis disan, mida täiustab läikivast roostevabast terasest välispind. The Wall kerist on võimalik paigutada piisavalt madalale, mis võimaldab soojusel ühtlaselt leiliruumis levida ning tagab sooja ka alumistele astmetele. 

    Kerisel on sisseehitatud juhtimisseade. Juhtimisnupp asub kerise vasaku külje peal ning seda on väga lihtne ja mugav kasutada. Pildil olevad kerisekivid komplekti ei kuulu, kuid neid on võimalik allolevast valikust eraldi juurde lisada. 

    Lähemalt
  4. Puukeris Harvia 20 PRO

    Puukeris Harvia 20 PRO

    755,00 €

    Harvia 20 PRO on stiilne klaasuksega keris, mis sobib hästi keskmise suurusega sauna. Keris on grafiitmusta värvi ning selle esipaneel on valmistatud roostevabast terasest. Klaasuksest läbi kumav elav tuli loob sauna mõnusa atmosfääri. 

    Tänu suurele kivide mahutavusele on kerise aur saunas meeldiv ja rikkalik. Pildil olevad kerisekivid komplekti ei kuulu, kuid soovi korral on võimalik need allolevast valikust eraldi juurde lisada.

    Lähemalt
  5. Puukeris Harvia M3

    Puukeris Harvia M3

    426,00 €

    Harvia M3 on stiilne klaasuksega keris, mis sobib hästi väiksematesse ja keskmise suurustega saunadesse. Keris on grafiitmusta värvi ning selle esipaneel on valmistatud roostevabast terasest. 

    Pildil olevad kerisekivid komplekti ei kuulu, kuid soovi korral on võimalik need allolevast valikust eraldi juurde lisada.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 85

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas