Bideesegistid

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 44

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Bideedušš Ravak BM 040.00

    Bideedušš Ravak BM 040.00

    50,00 €

    Ravak BM 040.00 on voolujoonelise stiiliga ja kroompinnaga bideedušš. Komplektis sisaldub seinaühendus, dušivoolik ja bideedušš. Seinaühendusel on üks kahv, mis võimaldab vett sulgeda ja avada, seinaühendusel on ka bideeduši hoidja funktsioon.

    Ravak BM 040.00 bideedušš ise ei reguleeri vee temperatuuri, seega on vaja, et seina seest tuleks juba segatud veeühendus või külm vesi. Bideedušil on kasutusel AntiBlock süsteem, mis teeb duši düüsidest katlakivi eemaldamise lihtsaks. Segisti regulaarseks hooldamiseks sobib hästi puhastusvahend Ravak Cleaner Chrome.

    Lähemalt
  2. Bideedušš Wasser Antique Bronze

    Bideedušš Wasser Antique Bronze

    Tavahind: 101,00 €

    Erihind 79,00 €

    Wasser Antique Bronze on ühepihustussüsteemiga ja pronksviimistlusega bideedušš. Roostevabast terasest käsidušiga on kaasas seinakinnitus koos dušihoidikuga ning roostevabast terasest dušivoolik (1,5 meetrit).

    Käsidušil on ka SpeedClean süsteem, tänu sellele on silikoondüüsidelt katlakivi eemaldamine imelihtne.

    Lähemalt
  3. Bideedušš Ravak BM 040.01

    Bideedušš Ravak BM 040.01

    83,00 €

    Ravak BM 040.01 on voolujoonelise stiiliga ja kroompinnaga bideedušš. Komplektis sisaldub seinaühendus, dušivoolik ja bideedušš. Seinaühendusel on üks kahv, mis võimaldab vett sulgeda ja avada, seinaühendusel on ka bideeduši hoidja funktsioon.

    Ravak BM 040.01 bideedušš ise ei reguleeri vee temperatuuri, seega on vaja, et seina seest tuleks juba segatud veeühendus või külm vesi. Bideedušil on kasutusel AntiBlock süsteem, mis teeb duši düüsidest katlakivi eemaldamise lihtsaks. Segisti regulaarseks hooldamiseks sobib hästi puhastusvahend Ravak Cleaner Chrome.

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Hansgrohe Finoris 110 bidette käsidušiga push-open põhjaklapiga mattmust

    Valamusegisti Hansgrohe Finoris 110 bidette käsidušiga push-open põhjaklapiga mattmust

    316,00 €

    Hansgrohe Finoris 110 on sirge jooksutoruga mattmust valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Finoris seeria on loodud, et nautida maksimaalset vabadust. Segistite geomeetriline siluett sobib igasse vannituppa. 

    Segistil on laminaarne veejuga, selleks, et vesi ei pritsiks seinale ega peeglile. Komplektis sisaldub bidette käsidušš, dušivoolik, seinakinnitus ja põhjaklapp valamule, mida saab avada ja sulgeda vajutusega. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata ka temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Lähemalt
  5. Valamusegisti Oras Optima Style 2613FH bideedušiga

    Valamusegisti Oras Optima Style 2613FH bideedušiga

    457,00 €

    Oras Optima Style 2613FH on modernse disainiga kroomviimistlusega valamusegisti koos käsidušiga. Optima seeria tooted on loodud innovaatilise lähenemisega, samal ajal tagades vee- ja energiasäästlikkuse tänu EcoFlow tehnoloogiale.

    Segistil on üks kahv, mis tagab mugava veetemperatuuri ja surve reguleerimise. Oras Optima valamusegistit on võimalik paigaldada nii valamu kui ka tasapinna peale. Komplektiga on kaasas käsidušš, dušivoolik ja seinahoidik.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 44

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas