Bideesegistid

Tooted 6 kuni 7 koguarvust 7

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Bideesegisti Ravak Chrome II 0.56 äravoolukattega

    Bideesegisti Ravak Chrome II 0.56 äravoolukattega

    87,00 €

    Ravak Chrome II 0.56 on äravoolukattega ovaalsete vormidega bideesegisti. Bideesegisti äravoolu on võimalik avada trossi ja äravoolukomplekti abil. Segisti on praktiliste mõõtudega - kõrgus 140 mm ning tööorgani diameeter on 25 mm. 

    Bideesegisti on saadaval kahes toonis: ajatu kroom ja trendikas must. Segistit on võimalik paigaldada kõikidele bideedele.

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Ravak Chrome II BeCool 0.14 äravoolukatteta

    Valamusegisti Ravak Chrome II BeCool 0.14 äravoolukatteta

    101,00 €

    Ravak Chrome II BeCool on moderne ning innovaatiline ovaalsete vormidega valamusegisti. Segisti kõrgust on pikendatud, et kasutajale luua rohkem ruumi ning avarust pesemiseks. Segisti kõrgus on 175 mm. Valamusegistit on saadaval kahes värvis: kroomitud viimistlusega või musta viimistlusega.

    BeCool funktsiooniga segisti säästab sooja vee kulusid ja seega ka energiat. Tavaliste segistite kasutamisel segatakse kuum vesi külma veega, kuid asjatult, nii et vesi ei soojene lühikest aega käte pesemiseks. BeCool süsteem garanteerib, et vesi hakkab soojenema siis, kui seda vaja on.

    Segisti sees on geniaalne EcoFlow funktsiooniga aeraator. Vooluhulk on piiratud 3,8 l minutis ja õhuga rikastatud. Tõenäoliselt ei pane te seda tähelegi, kuid see mõjutab teie veetarbimist, mis on väiksem kui tavalise aku puhul.

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 7 koguarvust 7

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas