Bideesegistid

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 52

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Valamusegisti Oras Vega 1812G bideedušiga

    Valamusegisti Oras Vega 1812G bideedušiga

    197,00 €

    Oras Vega 1812G on väikeste mõõtudega ning kroomviimistlusega valamusegisti koos käsidušiga. Oras Vega segisti on kasutajasõbralik ja vastupidav, mis garanteerib funktsionaalsuse igas vannitoas. Komplektiga on kaasas ka dušivoolik (175 cm) ja seinahoidik.

    Jäiga jooksutoruga segistil on üks kahv, millega on mugav veetemperatuuri ja -survet reguleerida. Lisaks on kahval ka vooluhulka ja temperatuuri piirav säästunupp, mida vajutades on võimalik survet ja veetemperatuuri suurendada.

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Oras Safira 1033 bideedušiga

    Valamusegisti Oras Safira 1033 bideedušiga

    243,00 €

    Oras Safira 1033 on Bidetta käsidušiga valamusegisti. Jooksutoru pöördenurga tehaseseade on 120°, aga piirang on võimalik ka eemaldada. Oras Safira juures on võimalik piirata ka vee maksimaalset vooluhulka ning temperatuuri. Safira on olnud Orase segistivalikus hulk aastaid kõige populaarsem tooterühm. Safira laiast valikust leiab igaüks endale sobiva segisti.

    Lähemalt
  3. Valamusegisti Oras Optima 2702F bideedušiga

    Valamusegisti Oras Optima 2702F bideedušiga

    220,00 €

    Oras Optima 2702F on kroomviimistlusega ja mustade detailidega valamusegisti koos käsidušiga. Valamusegistit on võimalik paigaldada nii valamu kui ka tasapinna peale. Minimalistliku stiiliga segistil on Easy-grip kahv, millega on mugav veesurvet ja -temperatuuri reguleerida.

    Komplektiga on kaasas käsidušš, duššivoolik, seinahoidik ja vajutatav põhjaklapp. Käsidušil on mugav Easy-grip nupp, mille ergonoomiline paigutus lihtsustab selle kasutamise.

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Hansgrohe Vernis Blend 100 Bidette bideedušiga

    Valamusegisti Hansgrohe Vernis Blend 100 Bidette bideedušiga

    93,00 €

    Hansgrohe Vernis Blend 100 on Bidette käsidušiga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minutis. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab segisti vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida. Komplektis sisaldub segisti, käsidušš, seinakinnitus ja 1,60 m pikkune dušivoolik.

    Hansgrohe Vernis Blend 100 seeria tooteid iseloomustab õhulisus, funktsionaalsus ja hea hinna/kvaliteedi suhe - milline suurepärane kombinatsioon, et nautida valamu, vanni või duši tipptehnoloogiat. Talis S seeria segistitel on kasutusel innovaatilised tehnoloogiad EcoSmart ja AirPower, mis muudavad segistid ka keskkonnasõbralikuks ja säästlikuks.

    Lähemalt
  5. Bideesegisti Hansgrohe Metropol põhjaklapiga mattmust

    Bideesegisti Hansgrohe Metropol põhjaklapiga mattmust

    457,00 €

    Bideesegisti Hansgrohe Metropol põhjaklapiga on mattmusta viimistlusega ning muudab pesurituaali oma lihtsuse ja stiilsusega nauditavaks kogemuseks. Käepide muudab vee temperatuuri ja voolutugevuse reguleerimise kiireks ja sujuvaks, kuul-liigendiga tila teeb veevoolu suuna muutmise hõlpsaks. Mattmust värv ja geomeetriline disain annavad Sinu vannitoale modernse lisapuudutuse.

    Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid valamutele, bideedele, dušinurkadesse ning vannidele.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 52

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas