Bideesegistid

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 52

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Valamusegisti Hansgrohe Talis S Bidette bideedušiga

    Valamusegisti Hansgrohe Talis S Bidette bideedušiga

    191,00 €

    Hansgrohe Talis S on Bidette käsidušiga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minutis. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab segisti vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida. Komplektis sisaldub segisti, käsidušš, seinakinnitus ja 1,60 m pikkune dušivoolik.

    Hansgrohe Talis S seeria tooteid iseloomustab õhulisus, funktsionaalsus ja hea hinna/kvaliteedi suhe - milline suurepärane kombinatsioon, et nautida valamu, vanni või duši tipptehnoloogiat. Talis S seeria eripäraks on pliiatsdisainiga käepide, mis lisab tagasihoidlikku maitsekust Sinu kööki või vannituppa. Talis S seeria segistitel on kasutusel innovaatilised tehnoloogiad EcoSmart ja AirPower, mis muudavad segistid ka keskkonnasõbralikuks ja säästlikuks.

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Oras Saga 3912 bideedušiga

    Valamusegisti Oras Saga 3912 bideedušiga

    143,00 €

    Oras Saga 3912 on valamusegisti, mille üks kahv võimaldab mugavalt seada soovitud veetemperatuuri ja vooluhulka. Segistil on jäik jooksutoru ning vee vooluhulga piirang 6,0 l/min. Komplektis sisaldub Bidetta käsidušš, 1,5m pikkune dušivoolik ning seinakinnitus.

    Oras Saga – see on kasutajasõbralik ja mitmekülgne valik segisteid kööki ja vannituppa. Saga sarja moodne disain on õnnestunult ühendatud usaldusväärse tehnoloogiaga, mis põhineb aastakümnete pikkusel kogemusel. Oras Saga on vastupidav kvaliteetsegisti, mis sobib hästi kasutamiseks ühthästi nii kodustes tingimustes kui ka intensiivse kasutusega avalikes kohtades.

    Lähemalt
  3. Bideesegisti Grohe BauEdge

    Bideesegisti Grohe BauEdge

    69,00 €

    Bideesegisti Grohe BauEdge muudab pesurituaali oma lihtsuse ja elegantsiga nauditavaks kogemuseks. Metallist kang muudab vee temperatuuri ning voolutugevuse reguleerimise kiireks ja sujuvaks, kuul-liigendiga tila teeb veevoolu suuna muutmise hõlpsaks. Kauniläikeline kroomviimistlus annab Sinu vannitoale modernse lisapuudutuse.

    Bideele paigaldatav segisti pakub tänu oma 28 mm keraamilise tööelemendile pikaks ajaks kasutusrõõmu. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud.

    Lähemalt
  4. Bideedušš Ravak BM 040.00

    Bideedušš Ravak BM 040.00

    50,00 €

    Ravak BM 040.00 on voolujoonelise stiiliga ja kroompinnaga bideedušš. Komplektis sisaldub seinaühendus, dušivoolik ja bideedušš. Seinaühendusel on üks kahv, mis võimaldab vett sulgeda ja avada, seinaühendusel on ka bideeduši hoidja funktsioon.

    Ravak BM 040.00 bideedušš ise ei reguleeri vee temperatuuri, seega on vaja, et seina seest tuleks juba segatud veeühendus või külm vesi. Bideedušil on kasutusel AntiBlock süsteem, mis teeb duši düüsidest katlakivi eemaldamise lihtsaks. Segisti regulaarseks hooldamiseks sobib hästi puhastusvahend Ravak Cleaner Chrome.

    Lähemalt
  5. Bideedušš Wasser Antique Onyx

    Bideedušš Wasser Antique Onyx

    Tavahind: 91,00 €

    Erihind 79,00 €

    Wasser Antique Onyx on ühepihustussüsteemiga ja mattmusta viimistlusega bideedušš. Roostevabast terasest käsidušiga on kaasas seinakinnitus koos dušihoidikuga ning roostevabast terasest dušivoolik (1,5 meetrit).

    Käsidušil on ka SpeedClean süsteem, tänu sellele on silikoondüüsidelt katlakivi eemaldamine imelihtne. Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 52

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas