Dušikomplektid

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 143

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Dušikomplekt Hansgrohe Pulsify S 105 kroom

    Dušikomplekt Hansgrohe Pulsify S 105 kroom

    373,00 €

    Hansgrohe Pulsify - võrratu dušikogemus igas suuruses vannituppa! Hansgrohe PowderRain dušisüsteem vastab täpselt Sinu vajadustele, olgu selleks siis lõõgastav dušš enne ööund või ergutav ja äratav karastus hommikul. 

    Hansgrohe Pulsify S 105 on kroomi viimistlusega dušikomplekt. Dušikomplekti kuulub Pulsify S termostaatsegisti, käsidušš, dušivoolik, dušilift ja seinakinnitused. Segistil on ka praktiline riiul dušitarvikute hoiustamiseks. 

    Käsidušil on kolm erinevat pihustirežiimi: PowderRain, IntenseRain ja massaažisüsteem. Pihustusrežiime on lihtne ja mugav vahetada ainult ühe nupuvajutusega. 

    Lähemalt
  2. Käsidušikomplekt Laufen LUA E 3605F

    Käsidušikomplekt Laufen LUA E 3605F

    Tavahind: 82,00 €

    Erihind 70,00 €

    Laufen LUA E 3605F on võimas kahe funktsiooniga käsidušš. Tegemist on käsidušiga, millel on nauditavalt suur dušipea (Ø 101 mm). Käsidušiga on komplektis ka dušilift (700 mm) ning dušivoolik (1,6 m). Käsidušil on võimalik valida kahe erineva funktsiooni vahel.

    Lähemalt
  3. Dušikomplekt Damixa Tradition poleeritud messing

    Dušikomplekt Damixa Tradition poleeritud messing

    1 572,00 €

    Damixa Tradition on poleeritud messingu viimistlusega dušikomplekt, milles on säilitatud vana ja klassikalise segisti karakter. Stiil ammendab inspiratsiooni romantilisest Prantsusmaa interjöörist. 

    Komplekti kuulub eridisainiga 5,3 cm diameetriga käsidušš, 20 cm diameetriga laedušš, dušisegisti ning 1750 mm dušivoolik. Laeduši kõrgus on reguleeritav ning segisti tsentrite vahemik on 150±16mm.

    Lähemalt
  4. Dušikomplekt Hansgrohe Croma E Showerpipe 280 1jet

    Dušikomplekt Hansgrohe Croma E Showerpipe 280 1jet

    657,00 €

    Hansgrohe Croma Select E Vario EcoSmart 65 on dušikomplekt, mis viib dušinaudingud uuele tasemele. Komplekt koosneb kolme funktsiooniga käsidušist, dušivoolikust, termostaatsegistist ja vihmadušist. Käsidušš pakub erinevaid pihustusrežiime igaks meeleoluks: Massage spray, IntenseRain, SoftRain. Käsiduši voolupiirang on 15 l/min. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Termostaatsegistil on kasutusel CoolContact süsteem, mis tähendab, et segisti pind ei lähe kasutamisel kuumaks. Olles täielikult ohutu ka kõige väiksematele pereliikmetele. 

    Lähemalt
  5. Dušikomplekt Grohe Grohtherm 800

    Dušikomplekt Grohe Grohtherm 800

    212,00 €

    Grohe Grohtherm 800 on turvaline ja ergonoomiline dušikomplekt, millel on vee ühtlase temperatuuri tagamiseks kasutusel TurboStat termostaat. Dušisegistil on ergonoomiline käepide ning SafeStop nupp, mis takistab näiteks lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C. Lisaks on sellel segistil EcoButton nupp, mis aitab igapäevaselt säästa vett.

    Komplekti kuulub Grohtherm 800 termostaatsegisti ning New Tempesta 60 cm kõrgune dušilift koos käsidušiga (2 pihustusrežiimiga). Paigalduseks vajalikud ekstsentrikud ning katteplaadid sisalduvad komplektis.

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 143

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas