Dušikomplektid

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 108

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Dušikomplekt Hansgrohe Croma E Showerpipe 280 1jet

    Dušikomplekt Hansgrohe Croma E Showerpipe 280 1jet

    657,00 €

    Hansgrohe Croma Select E Vario EcoSmart 65 on dušikomplekt, mis viib dušinaudingud uuele tasemele. Komplekt koosneb kolme funktsiooniga käsidušist, dušivoolikust, termostaatsegistist ja vihmadušist. Käsidušš pakub erinevaid pihustusrežiime igaks meeleoluks: Massage spray, IntenseRain, SoftRain. Käsiduši voolupiirang on 15 l/min. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Termostaatsegistil on kasutusel CoolContact süsteem, mis tähendab, et segisti pind ei lähe kasutamisel kuumaks. Olles täielikult ohutu ka kõige väiksematele pereliikmetele. 

    Lähemalt
  2. Käsidušikomplekt Gustavsberg Square

    Käsidušikomplekt Gustavsberg Square

    85,00 €

    Gustavsberg Square on lihtne kuid efektne dušikomplekt. Dušilift ühendab endas kaasaegse ja stiilse disaini ning funktsionaalsuse. Dušikomplekti on lihtne paigaldada, seda saab teha kas kruvide või liimiga. Käsiduši voolusurve 3 baari juures on 10,2 L/min.

    Komplektis sisaldub kolmefunktsiooniline nupuga käsidušš, mis on kergesti puhastatav tänu nutika disaniga düüsidele, mis lihtsustavad katlakivisette eemaldamist. Lisaks käsidušile on komplektis PVC-vaba 1,75m dušivoolik, funktsionaalne seebialus ning reguleeritava vahekaugusega seinakinnitus.

    Komplekti ei kuulu dušisegisti, kuid see on võimalik juurde osta. Gustavsberg Square sobib kõikide Gustavsbergi duši- ja vannisegistitega.

    Lähemalt
  3. Käsidusikomplekt Blue Star Novara kroom

    Käsidusikomplekt Blue Star Novara kroom

    Tavahind: 64,00 €

    Erihind 59,00 €

    Dušikomplekt Blue Star Novara on kõrgkvaliteedilise ja kauakestva kroomviimistlusega. Komplekti kuulub kolme pihustusrežiimiga käsidušš, dušivoolik ning dušilift.

    Tänu käsiduši silikoondüüsidele on nende puhastamine katlakivi tekkimisel imelihtne. Tegu on dušikomplektiga, mis on minimalistlik, kvaliteetne ning taskukohase hinnaga. Komplekt sobib kokku samas sarjas oleva dušisegistiga.

    Lähemalt
  4. Dušikomplekt Hansgrohe Raindance Select E 360 1jet ST Showerpipe kroom

    Dušikomplekt Hansgrohe Raindance Select E 360 1jet ST Showerpipe kroom

    1 499,00 €

    Hansgrohe Raindance Select E 360 1jet ST dušikomplekti kuulub ShowerTablet Select 300 termostaatsegisti, Raindance E 360 Air laedušš (360 x 190 mm), Raindance Select E 120 3jet käsidušš, Isiflex dušivoolik (1,60 m), dušilift ja seinakinnitused. ShowerTablet Select 300 dušisegistil on turvaklaasiga kaetud pealispind, mida saab mugavalt kasutada ka riiulina dušitarvikute hoidmiseks. Segistil on kroomi värvi lõppviimistlus.

    Kas unistad pikkadest ja lõõgastavatest dušinaudingutest? Samas ei soovi vannitoaremonti ette võtta? Pole probleemi! Hansgrohe Showerpipe dušisüsteemid sisaldavad kõik vajaliku luksuslikeks dušinaudinguteks ning kõik on võimalik paigaldada lihtsalt ja mugavalt, ilma seinu lõhkumata. Raindance - see on tõeline tants vihmas!

    Lähemalt
  5. Käsidušikomplekt Hansgrohe Crometta 85 Green

    Käsidušikomplekt Hansgrohe Crometta 85 Green

    62,00 €

    Hansgrohe Crometta 85 Green on dušikomplekt, kuhu kuulub Crometta 85 Green käsidušš (vettsäästva Normal-pihustusega), Unica'Crometta dušilift (65 cm) ja seinakinnitus. Crometta 85 Green käsidušš on erakordselt loodusesõbralik ja säästlik, kasutades vaid 6l vett minutis. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab segisti vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida.

    Crometta 85 Green – see on kvaliteetne ja vettsäästev dušinauding. Uuel Crometta 85-l on olemas kõik, mida healt dušilt oodata võib. See pakub Hansgrohe tootemargi mitmekülgseid funktsioone madala hinnatasemega. Huvitavad pihustusrežiimid ja vastupidavus on vaid osa selle plussidest. Unica Crometta dušilift sobib dušiga nii kujult kui ka omadustelt. Komplektina pakuvad nad veelgi enam rõõmu.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 108

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas