Dušikomplektid

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 144

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušikomplekt Grohe Euphoria SmartControl System 310 Duo

    Dušikomplekt Grohe Euphoria SmartControl System 310 Duo

    834,00 €

    Grohe Euphoria SmartControl System 310 Duo on äärmiselt luksuslik dušikomplekt. Komplektis sisaldub SmartControl termostaatsegisti, laedušš Rainshower 310, käsidušš Euphoria 110 ning Silverflex dušivoolik. 

    Laedušil on DreamSpray süsteem, mis teeb dušši nautimise luksuslikuks kogemuseks. Võimalik on valida 2 erineva pihustussüsteemi vahel, kusjuures olenemata valitud süsteemist tagab laedušš alati ühtlase veevoolu. 

    Grohe SmartControl on innovatiivsete vajutusnuppudega dušisegisti, mida on võimalik kasutada ka riiulina. Seade on varustatud Grohe CoolTouch tehnoloogiaga, mis on eriti turvaline väikelastega peredele - segisti ei ole kunagi liiga kuum puudutades. Lisaks teeb segisti turvaliseks SafeStop nupp, mis takistab samuti lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C. 

    TurboStat süsteem tagab soovitud vee temperatuuri ja ühtlase voolu koheselt segisti avamisel, sõltumata veerõhust või kõikumisest. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ning veepritsmed ja mustus on kadunud. 

    Lähemalt
  2. Dušikomplekt Hansgrohe Vernis Blend Showerpipe 200 1jet kroom

    Dušikomplekt Hansgrohe Vernis Blend Showerpipe 200 1jet kroom

    347,00 €

    Hansgrohe Vernis Blend Showerpipe 200 1jet on kroomi viimistlusega dušikomplekt. Hansgrohe Showerpipe dušisüsteemid sisaldavad kõik vajaliku luksuslikeks dušinaudinguteks ning kõik on võimalik paigaldada lihtsalt ja mugavalt, ilma seinu lõhkumata.

    Dušikomplekti kuulub Vernis termostaatsegisti, Vernis Blend 200 1jet Ecosmart laedušš (d 205mm), Vario EcoSmart käsidušš, Isiflex dušivoolik (1,60 m), dušilift ja seinakinnitused. Segistil on kroomi värvi lõppviimistlus.

    Käsidušil on kaks erinevat pihustirežiimi: Rain ning IntenseRain. Pihustusrežiime on lihtne ja mugav vahetada ainult ühe nupuvajutusega. Laedušil on 1 pihustusrežiim Rain ning laeduši nurk on reguleeritav.

    Lähemalt
  3. Dušikomplekt Grohe Grohtherm 800

    Dušikomplekt Grohe Grohtherm 800

    212,00 €

    Grohe Grohtherm 800 on turvaline ja ergonoomiline dušikomplekt, millel on vee ühtlase temperatuuri tagamiseks kasutusel TurboStat termostaat. Dušisegistil on ergonoomiline käepide ning SafeStop nupp, mis takistab näiteks lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C. Lisaks on sellel segistil EcoButton nupp, mis aitab igapäevaselt säästa vett.

    Komplekti kuulub Grohtherm 800 termostaatsegisti ning New Tempesta 60 cm kõrgune dušilift koos käsidušiga (2 pihustusrežiimiga). Paigalduseks vajalikud ekstsentrikud ning katteplaadid sisalduvad komplektis.

    Lähemalt
  4. Dušikomplekt Oras Nova 7414U

    Dušikomplekt Oras Nova 7414U

    302,00 €

    Oras Nova 7414U dušikomplekti kuulub Oras Nova 7462U termostaadiga vanni- ja dušisegisti ning Apollo 544 dušilifti komplekt. 

    Oras Nova 7462U on termostaadiga vanni- ja dušisegisti, mis reageerib automaatselt vähimalegi temperatuurimuutusele ning valitud temperatuur püsib ühtlasena. Paigaldamine on lihtne ja mugav, kuna komplektis sisalduvad ekstsentrikliidesed ja peiteäärikud. Kui soovite temperatuuri tõsta või alandada, saate seda teha kergelt liikuva nupuga, kasvõi kinnisilmi. Temperatuuripiiraja kaitseb kogemata liiga kuuma vee saamise eest. Lisaks on segistil EcoFlow vee vooluhulga kontroll.

    Apollo 544 dušilifti komplekt kuulub Oras Apollo tooteseeriasse, olles hinnatud eelkõige oma ajatu disaini poolest. Kauni kroomi läikega Apollo 544 kaunistab iga vannituba kui ajatu klassika. Komplekti kuulub 3 pihustusrežiimiga käsidušš, 1750 mm pikkune dušivoolik, dušilift ning kergesti puhastatav seebialus.

    Lähemalt
  5. Dušikomplekt Grohe Grohtherm SmartControl 260

    Dušikomplekt Grohe Grohtherm SmartControl 260

    701,00 €

    Grohe Grohtherm SmartControl 260 on moderne dušikomplekt. Dušikomplekti kuuluvad tööelement Rapido SmartBox, seinasisene dušisegisti Grohtherm SmartControl, laedušš Euphoria 260, Grohe Euphoria Cosmopolitan Stick käsidušš ning Silverflex dušivoolik.

    Seinasisesel dušisegistil on TurboStat süsteem, mis tagab soovitud vee temperatuuri ja ühtlase voolu koheselt segisti avamisel, sõltumata vee rõhust või kõikumisest. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. Segisti teeb turvaliseks SafeStop nupp, mis takistab näiteks lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C.

    Laedušil on DreamSpray süsteem, mis teeb duši nautimise luksuslikuks kogemuseks. Võimalik on valida erinevate pihustussüsteemide vahel, kusjuures sõltumata valitud süsteemist tagab laedušš alati ühtlase veevoolu.

     

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 144

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas