Dušikomplektid

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 23

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušikomplekt Grohe Euphoria SmartControl System 260 Mono vannisegistiga

    Dušikomplekt Grohe Euphoria SmartControl System 260 Mono vannisegistiga

    801,00 €

    Grohe Euphoria SmartControl System 260 mono on äärmiselt luksuslik vannisegistiga dušikomplekt. Komplektis sisaldub SmartControl termostaatsegisti, laedušš Euphoria 260, käsidušš Euphoria 110 Massage ning Silverflex dušivoolik. 

    Laedušil on võimalik valida 3 erineva pihustussüsteemi vahel, kusjuures olenemata valitud süsteemist tagab laedušš alati ühtlase veevoolu. Pihustussüsteemid on Rain, SmartRain ning Jet.

    Grohe SmartControl on innovatiivsete vajutusnuppudega vanni- ja dušisegisti, mida on võimalik kasutada ka riiulina. Seade on varustatud Grohe CoolTouch tehnoloogiaga, mis on eriti turvaline väikelastega peredele - segisti ei ole kunagi liiga kuum puudutades. Lisaks teeb segisti turvaliseks SafeStop nupp, mis takistab samuti lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C. 

    TurboStat süsteem tagab soovitud vee temperatuuri ja ühtlase voolu koheselt segisti avamisel, sõltumata veerõhust või kõikumisest. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ning veepritsmed ja mustus on kadunud. 

     

    Lähemalt
  2. Dušikomplekt Blue Star Capri

    Dušikomplekt Blue Star Capri

    Tavahind: 400,00 €

    Erihind 371,00 €

    Blue Star Capri on retrohõnguline dušikomplekt, mis sobib eriti hästi näiteks vanadesse mõisatesse ja vanalinnakodudesse, luues romantilise ja küllusliku atmosfääri. Dušisegisti ühe kahvaga saab mugavalt reguleerida nii veesurvet kui ka -temperatuuri. Komplektis sisaldub dušisegisti, vihmadušš (diameetriga 22 cm), käsidušš, dušivoolik ning seinakinnitus. Capri lisab mõnusat retrohõngu Sinu vannituppa!

    Lähemalt
  3. Dušikomplekt Wasser Antique Onyx

    Dušikomplekt Wasser Antique Onyx

    Tavahind: 509,00 €

    Erihind 389,00 €

    Wasser Antique Onyx on musta viimistlusega dušikomplekt, millest lausa õhkub retrot, luksuslikkust ja ajatut disaini. Veetemperatuuri ning vooluhulka saab reguleerida mugavalt kahe eraldi käepidemega - just, nagu vanal ajal seda tehti. Komplekti kuulub käsidušš, 20 cm diameetriga laedušš ning segisti allosas on pööratav tila, mis on praktiline lisa igapäevasele dušisegistile ja ühtlasi hea lahendus vanni täitmiseks.

    Wasser Antique Onyx on tõeline elegantsuse lipulaev, sobitudes ühthästi nii luksuslikesse mõisahoonetesse kui ka rustikaalsetesse maamajadesse. Segistil on keraamiline tööelement.

    Lähemalt
  4. Dušikomplekt Wasser Antique Cross Bronze

    Dušikomplekt Wasser Antique Cross Bronze

    Tavahind: 509,00 €

    Erihind 389,00 €

    Wasser Antique Cross Bronze on pronksja viimistlusega dušikomplekt, millest lausa õhkub retrot, luksuslikkust ja ajatut disaini. Veetemperatuuri ning vooluhulka saab reguleerida mugavalt kahe eraldi nupuga - just, nagu vanal ajal seda tehti. Komplekti kuulub käsidušš, 20 cm diameetriga laedušš ning segisti allosas on pööratav tila, mis on praktiline lisa igapäevasele dušisegistile ja ühtlasi hea lahendus vanni täitmiseks.

    Wasser Antique Cross Bronze on tõeline elegantsuse lipulaev, sobitudes ühthästi nii luksuslikesse mõisahoonetesse kui ka rustikaalsetesse maamajadesse.

    Lähemalt
  5. Dušikomplekt Hansgrohe Raindance Select E 360 1jet Showerpipe jooksutoruga valge/kroom

    Dušikomplekt Hansgrohe Raindance Select E 360 1jet Showerpipe jooksutoruga valge/kroom

    1 375,00 €

    Hansgrohe Raindance Select E 360 1jet dušikomplekti kuulub jooksutoruga Ecostat Select termostaatsegisti, Raindance E 360 Air laedušš (360 x 190 mm), Raindance Select E 120 3jet käsidušš, Isiflex dušivoolik (1,60 m), dušilift ja seinakinnitused. Ecostat Select vanni- ja dušisegistil on turvaklaasiga kaetud pealispind, mida saab mugavalt kasutada ka riiulina dušitarvikute hoidmiseks. Segistil on valge/kroom lõppviimistlus.

    Kas unistad pikkadest ja lõõgastavatest dušinaudingutest? Samas ei soovi vannitoaremonti ette võtta? Pole probleemi! Hansgrohe Showerpipe dušisüsteemid sisaldavad kõik vajaliku luksuslikeks dušinaudinguteks ning kõik on võimalik paigaldada lihtsalt ja mugavalt, ilma seinu lõhkumata. Raindance - see on tõeline tants vihmas!

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 23

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas