Dušikomplektid

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 144

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušikomplekt Oras Nova 7414U

    Dušikomplekt Oras Nova 7414U

    302,00 €

    Oras Nova 7414U dušikomplekti kuulub Oras Nova 7462U termostaadiga vanni- ja dušisegisti ning Apollo 544 dušilifti komplekt. 

    Oras Nova 7462U on termostaadiga vanni- ja dušisegisti, mis reageerib automaatselt vähimalegi temperatuurimuutusele ning valitud temperatuur püsib ühtlasena. Paigaldamine on lihtne ja mugav, kuna komplektis sisalduvad ekstsentrikliidesed ja peiteäärikud. Kui soovite temperatuuri tõsta või alandada, saate seda teha kergelt liikuva nupuga, kasvõi kinnisilmi. Temperatuuripiiraja kaitseb kogemata liiga kuuma vee saamise eest. Lisaks on segistil EcoFlow vee vooluhulga kontroll.

    Apollo 544 dušilifti komplekt kuulub Oras Apollo tooteseeriasse, olles hinnatud eelkõige oma ajatu disaini poolest. Kauni kroomi läikega Apollo 544 kaunistab iga vannituba kui ajatu klassika. Komplekti kuulub 3 pihustusrežiimiga käsidušš, 1750 mm pikkune dušivoolik, dušilift ning kergesti puhastatav seebialus.

    Lähemalt
  2. Dušikomplekt Grohe Euphoria SmartControl System 260 vannisegistiga

    Dušikomplekt Grohe Euphoria SmartControl System 260 vannisegistiga

    Tavahind: 1 199,00 €

    Erihind 999,00 €

    Grohe Euphoria SmartControl System 260 on äärmiselt luksuslik dušikomplekt. Komplektis sisaldub SmartControl termostaatsegisti, laedušš Euphoria 260, käsidušš Euphoria 110 ning Silverflex dušivoolik. 

    Laedušil on võimalik valida 3 erineva pihustussüsteemi vahel, kusjuures olenemata valitud süsteemist tagab laedušš alati ühtlase veevoolu. 

    Grohe SmartControl on innovatiivsete vajutusnuppudega dušisegisti, mida on võimalik kasutada ka riiulina. Seade on varustatud Grohe CoolTouch tehnoloogiaga, mis on eriti turvaline väikelastega peredele - segisti ei ole kunagi liiga kuum puudutades. Lisaks teeb segisti turvaliseks SafeStop nupp, mis takistab samuti lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C. 

    TurboStat süsteem tagab soovitud vee temperatuuri ja ühtlase voolu koheselt segisti avamisel, sõltumata veerõhust või kõikumisest. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ning veepritsmed ja mustus on kadunud. 

     

    Lähemalt
  3. Dušikomplekt Oras Optima 7193U

    Dušikomplekt Oras Optima 7193U

    797,00 €

    Oras Optima 7193U on modernse kandilise disainiga ja luksusliku kroomviimistlusega dušikomplekt koos vanni- ja dušisegistiga. Optima seeria tooted on loodud innovaatilise lähenemisega, samal ajal tagades vee ja energia säästlikkuse tänu EcoFlow tehnoloogiale.

    Dušikomplektiga on kaasas vihmadušš, käsidušš, dušilift, dušivoolik ja seebialus. Lisaks on dušil termostaatsegisti, millel on ka Easy-grip tehnoloogiaga kahvad. Käsidušil on mitu pihustusrežiimi, mis suurendavad veelgi duši naudinguid. Dušikomplekt on varustatud ka prügipüüdurite, tagasilöögiklappidega, ekstsentrikliidestega ja peiteäärikutega.

    Lähemalt
  4. Dušikomplekt Grohe Eurosmart Cosmopolitan + Tempesta 210

    Dušikomplekt Grohe Eurosmart Cosmopolitan + Tempesta 210

    373,00 €

    Grohe Eurosmart Cosmopolitan + Tempesta 210 on särava kroomviimistlusega modernne dušikomplekt. Dušikomplekti kuuluvad tööelement Rapido SmartBox, seinasisene dušisegisti Eurosmart Cosmopolitan, seinakinnitusega laedušš Tempesta 210 ning seinahoidikuga ja voolikuga käsidušš Tempesta 100. Laedušil on võimalik kasutada EcoJoy režiimi , mis säästab kuni 50% vett. Käsidušil on võimalik valida kahe pihustussüsteemi vahel.

    Grohe Eurosmart seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Grohe dušikomplekt on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb selle puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle ja veepritsmed ning mustus on kadunud.

    Lähemalt
  5. Dušikomplekt Hansgrohe Vernis Shape Showerpipe 230 1jet mattmust

    Dušikomplekt Hansgrohe Vernis Shape Showerpipe 230 1jet mattmust

    486,00 €

    Hansgrohe Vernis Shape Showerpipe 230 1jet on mattmusta viimistlusega dušikomplekt. Hansgrohe Showerpipe dušisüsteemid sisaldavad kõik vajaliku luksuslikeks dušinaudinguteks ning kõik on võimalik paigaldada lihtsalt ja mugavalt, ilma seinu lõhkumata. Dušikomplekti mattmust viimistlus teeb segisti imeliseks sisekujunduse elemendiks, mis annab Sinu vannitoale modernse hõngu.

    Dušikomplekti kuulub Vernis termostaatsegisti, Vernis Shape 230 1jet laedušš (230 x 170 mm), Vario käsidušš, Isiflex dušivoolik (1,60 m), dušilift ja seinakinnitused.

    Käsidušil on kaks erinevat pihustirežiimi: Rain ning IntenseRain. Pihustusrežiime on lihtne ja mugav vahetada ainult ühe nupuvajutusega. Laedušil on 1 pihustusrežiim Rain ning laeduši nurk on reguleeritav.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 144

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas