Dušikomplektid

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 22

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušikomplekt Duschy Flipper 434-20 must

    Dušikomplekt Duschy Flipper 434-20 must

    76,00 €

    Duschy Flipper 434-20 on industriaal disainiga ja moodsa musta värvusega dušikomplekt. Komplekti kuuluvad kolme režiimiga käsidušš, duššilift, dušivoolik ja ümmargune laedušš (Ø200 mm). Dušikomplekti kõrgus on reguleeritav ning maksimum kõrgus on 100 cm.

    Dušikomplekti on võimalik sobitada juba olemasoleva segistiga kui ka soovi korral juurde osta segisti eraldi.

    Lähemalt
  2. Dušikomplekt Hansgrohe Croma Select S Showerpipe 280 1jet harjatud must

    Dušikomplekt Hansgrohe Croma Select S Showerpipe 280 1jet harjatud must

    1 092,00 €

    Hansgrohe Croma Select S Showerpipe 280 1jet on harjatud musta viimistlusega dušikomplekt. Hansgrohe Showerpipe dušisüsteemid sisaldavad kõik vajaliku luksuslikeks dušinaudinguteks ning kõik on võimalik paigaldada lihtsalt ja mugavalt, ilma seinu lõhkumata. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Segisti harjatud must viimistlus teeb dušikomplektist unikaalse sisustuselemendi just Sinu vannituppa!

    Dušikomplekti kuulub Ecostat Comfort termostaatsegisti, Croma Select S 280 laedušš (d 280mm), Raindance Select S 120 3jet käsidušš, Isiflex dušivoolik (1,60 m), dušilift ja seinakinnitused.

    Laeduši pihustusrežiim on RainAir. Käsidušil on kolm erinevat pihustirežiimi: Rain, RainAir ning Whirl massaaž. Pihustusrežiime on lihtne ja mugav vahetada ainult ühe nupuvajutusega.

    Lähemalt
  3. Dušikomplekt Wasser Antique Onyx

    Dušikomplekt Wasser Antique Onyx

    Tavahind: 509,00 €

    Erihind 389,00 €

    Wasser Antique Onyx on musta viimistlusega dušikomplekt, millest lausa õhkub retrot, luksuslikkust ja ajatut disaini. Veetemperatuuri ning vooluhulka saab reguleerida mugavalt kahe eraldi käepidemega - just, nagu vanal ajal seda tehti. Komplekti kuulub käsidušš, 20 cm diameetriga laedušš ning segisti allosas on pööratav tila, mis on praktiline lisa igapäevasele dušisegistile ja ühtlasi hea lahendus vanni täitmiseks.

    Wasser Antique Onyx on tõeline elegantsuse lipulaev, sobitudes ühthästi nii luksuslikesse mõisahoonetesse kui ka rustikaalsetesse maamajadesse. Segistil on keraamiline tööelement.

    Lähemalt
  4. Käsidušikomplekt Blue Star Novara must

    Käsidušikomplekt Blue Star Novara must

    Tavahind: 109,00 €

    Erihind 100,00 €

    Dušikomplekt Blue Star Novara on kõrgkvaliteedilise ja kauakestva mattmusta viimistlusega. Komplekti kuulub kolme pihustusrežiimiga käsidušš, dušivoolik ning dušilift.

    Tänu käsiduši silikoondüüsidele on nende puhastamine katlakivi tekkimisel imelihtne. Tegu on dušikomplektiga, mis on minimalistlik, kvaliteetne ning taskukohase hinnaga. Komplekt sobib kokku samas sarjas oleva dušisegistiga.

    Lähemalt
  5. Dušikomplekt CRISTINA Theta TE49413 mattmust

    Dušikomplekt CRISTINA Theta TE49413 mattmust

    Tavahind: 1 223,00 €

    Erihind 842,00 €

    CRISTINA Theta TE49413 on mattmusta viimistlusega dušikomplekt, mille disainis on ühendatud moodne viimistlus ning klassikaline disain. Tulemuseks on stiilne ja multifunktsionaalne dušikomplekt.

    Komplekti kuulub 11 cm diameetriga käsidušš (3-funktsiooniline), 25 cm diameetriga laedušš ning termostaatsegisti. "Cold touch" funktsioon aitab ära hoida põletusohtu, mistõttu sobib toode hästi ka lastega peredele.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 22

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas