Dušikomplektid

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 23

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušikomplekt Rubineta Prince P-10/K Star jooksutoruga

    Dušikomplekt Rubineta Prince P-10/K Star jooksutoruga

    55,00 €

    Rubineta Prince P-10/K Star on vannitoakomplekt, kuhu kuulub Rubineta vanni- ja dušisegisti ning Kobra käsidušš. See komplekt sobib ühthästi nii dušinurka kui ka vannile. Üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri ning ühe nupuvajutusega on lihtne suunata veevool dušši ja vajadusel tagasi segistisse. Lisaks kuulub komplekti keraamiline segistisüdamik 40mm, dušivoolik (150cm), seinakinnitus, paar ekstsentrikliideseid ning peiteäärikuid. Rubineta Prince P-10/K Star on kvaliteetne ning taskukohase hinnaga vannitoakomplekt.

    Lähemalt
  2. Dušikomplekt Grohe Essence jooksutoruga

    Dušikomplekt Grohe Essence jooksutoruga

    283,00 €

    Grohe Essece dušikomplekti kuulub Grohe Essence jooksutoruga dušisegisti, Euphoria Cosmopolitan Stick käsidušš, käsiduši hoidja Tempesta Cosmopolitan 100 ja 150 cm Silverflex dušivoolik. Terviklik komplekt, mis sobib ideaalselt tagasihoidlikumasse vannituppa ja inimesele, kes hindab kõrgelt Grohe kvaliteeti. 

    Grohe Essence on särava kroomviimistlusega vanni- ja dušisegisti. Segistil on automaatne suunaja, mis hõlbustab veevoolu vahetuse duši- ja jooksutoru vahel. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. 

    Lähemalt
  3. Dušikomplekt Grohe BauEdge + valamusegisti Grohe BauEdge S-Size

    Dušikomplekt Grohe BauEdge + valamusegisti Grohe BauEdge S-Size

    222,00 €

    Grohe BauEdge vannitoakomplekti kuulub Grohe BauEdge valamusegisti koos põhjaklapiga, vanni- ja dušisegisti, dušilift koos käsidušiga ning EasyReach duširiiul. Terviklik komplekt, mis sobib ideaalselt tagasihoidlikumasse vannituppa ja inimesele, kes hindab kõrgelt Grohe kvaliteeti. 

    Grohe BauEdge S-Size on minimalistliku stiiliga ja särava kroomviimistlusega valamusegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Lisaks on segistil põhjaklapp, mida on võimalik reguleerida segisti tagant, põhjaklapp sobib ülevooluga valamutele.

    Grohe BauEdge on särava kroomviimistlusega vanni- ja dušisegisti. Segistil on automaatne suunaja, mis hõlbustab veevoolu vahetuse duši- ja jooksutoru vahel. 

    Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Valamusegistil on vett säästev voolupiiraja, mille seadistus on 5.7 l/min.

    Lähemalt
  4. Dušikomplekt Oras Oramix 167100 surunupuga

    Dušikomplekt Oras Oramix 167100 surunupuga

    534,00 €

    Oras Oramix 167100 surunupuga on klassikalise stiiliga kroomviimistlusega dušikomplekt. Oramix seeria on loodud maksimaalseks mugavuseks ja suurte kasutuskoormustega ruumide jaoks. Toode tagab energia säästlikkuse, samal ajal tagades ka täieliku funktsionaalsuse.

    Dušid on töödeldud katlakivivastase tehnoloogiaga, mis pikendab komplekti eluiga. Lisaks on komplektiga kaasas ka paigaldamiseks vajalikud kinnitused. Segisti on koos pressostaadiga ehk surveühtlustajaga, tagades ühtlase veetemeperatuuri ka juhul, kui on suurest kasutuskoormusest tingitud survekõikumised.

    Lähemalt
  5. Dušikomplekt Hansgrohe Raindance Select E 360 1jet Showerpipe jooksutoruga kroom

    Dušikomplekt Hansgrohe Raindance Select E 360 1jet Showerpipe jooksutoruga kroom

    1 375,00 €

    Hansgrohe Raindance Select E 360 1jet dušikomplekti kuulub jooksutoruga Ecostat Select termostaatsegisti, Raindance E 360 Air laedušš (360 x 190 mm), Raindance Select E 120 3jet käsidušš, Isiflex dušivoolik (1,60 m), dušilift ja seinakinnitused. Ecostat Select vanni- ja dušisegistil on turvaklaasiga kaetud pealispind, mida saab mugavalt kasutada ka riiulina dušitarvikute hoidmiseks. Segistil on kroomi värvi lõppviimistlus.

    Kas unistad pikkadest ja lõõgastavatest dušinaudingutest? Samas ei soovi vannitoaremonti ette võtta? Pole probleemi! Hansgrohe Showerpipe dušisüsteemid sisaldavad kõik vajaliku luksuslikeks dušinaudinguteks ning kõik on võimalik paigaldada lihtsalt ja mugavalt, ilma seinu lõhkumata. Raindance - see on tõeline tants vihmas!

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 23

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas