Dušikomplektid

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 144

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušikomplekt Grohe Grohtherm SmartControl 310

    Dušikomplekt Grohe Grohtherm SmartControl 310

    1 112,00 €

    Grohe Grohtherm SmartControl 310 on moderne dušikomplekt. Dušikomplekti kuuluvad tööelement Rapido SmartBox, seinasisene dušisegisti Grohtherm SmartControl, laedušš Rainshower 310, Grohe Euphoria Cosmopolitan Stick käsidušš ning Silverflex dušivoolik.

    Seinasisesel dušisegistil on TurboStat süsteem, mis tagab soovitud vee temperatuuri ja ühtlase voolu koheselt segisti avamisel, sõltumata vee rõhust või kõikumisest. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. Segisti teeb turvaliseks SafeStop nupp, mis takistab näiteks lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C.

    Laedušil on DreamSpray süsteem, mis teeb duši nautimise luksuslikuks kogemuseks. Võimalik on valida erinevate pihustussüsteemide vahel, kusjuures sõltumata valitud süsteemist tagab laedušš alati ühtlase veevoolu.

     

    Lähemalt
  2. Dušikomplekt Grohe Euphoria SmartControl System 310 Duo Moon White

    Dušikomplekt Grohe Euphoria SmartControl System 310 Duo Moon White

    945,00 €

    Grohe Euphoria SmartControl System 310 Duo Moon White on luksuslik valgete detailidega dušikomplekt. Komplektis sisaldub SmartControl termostaatsegisti, laedušš Rainshower SmartActive 310, käsidušš Euphoria 110 ning Silverflex dušivoolik.

    Laedušil on võimalik valida 2 ja käsidušil 3 erineva pihustussüsteemi vahel. Tänu Grohe TurboStat süsteemile on tagatud ühtlane vee temperatuur ja vool koheselt segisti avamisel, sõltumata veerõhust või kõikumisest.

    Grohe SmartControl on innovatiivsete vajutusnuppudega segisti, mida on võimalik kasutada ka riiulina. Seade on varustatud Grohe CoolTouch tehnoloogiaga, mis on eriti turvaline väikelastega peredele - segisti ei ole kunagi liiga kuum puudutades. Lisaks teeb segisti turvaliseks SafeStop nupp, mis takistab samuti lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C.

    Lähemalt
  3. Dušikomplekt Oras Nova 7402U

    Dušikomplekt Oras Nova 7402U

    410,00 €

    Oras Nova 7402U on modernse stiiliga kroomviimistlusega dušikomplekt. Oras Nova seeria tooted on loodud sidudes omavahel kaasaegse disaini ja energia säästlikkuse, samal ajal tagades täieliku funktsionaalsuse.

    Dušikomplektiga on kaasas termostaatsegisti, käsidušš, dušilift, dušivoolik ning vihmadušš, mille veevoolu nurk on muudetav. Dušid on töödeldud katlakivivastase tehnoloogiaga, mis pikendab komplekti eluiga. Lisaks on komplektiga kaasas ka paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Lähemalt
  4. Dušikomplekt Grohe Euphoria System 260

    Dušikomplekt Grohe Euphoria System 260

    545,00 €

    Grohe Euphoria System 260 on modernne dušikomplekt. Dušikomplekti kuuluvad laedušš Euphoria 260, käsidušš Euphoria 110 Massage, Silverflex dušivoolik (pikkusega 1750 mm) ning termostaatsegisti. 

    Komplektis sisalduval termostaatsegistil on TurboStat süsteem, mis tagab soovitud vee temperatuuri ja ühtlase voolu koheselt segisti avamisel, sõltumata vee rõhust või kõikumisest. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. Segisti teeb turvaliseks SafeStop nupp, mis takistab näiteks lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C.

    Laedušil on DreamSpray süsteem, mis teeb duši nautimise luksuslikuks kogemuseks. Võimalik on valida 3 erineva pihustussüsteemi vahel, kusjuures olenemata valitud süsteemist tagab laedušš alati ühtlase veevoolu.

     

    Lähemalt
  5. Dušikomplekt Oras Saga 3945Y

    Dušikomplekt Oras Saga 3945Y

    244,00 €

    Oras Saga 3945Y dušikomplekti kuulub Oras Saga 3942Y vanni- ja dušisegisti ning Apollo 520 dušilifti komplekt. 

    Oras Saga 3942Y on pika jooksutoruga vanni- ja dušisegisti, mille üks kahv võimaldab mugavalt seada soovitud veetemperatuuri ja vooluhulka. Paigaldamine on lihtne ja mugav, kuna komplektis sisalduvad ekstsentrikliidesed ja peiteäärikud.

    Apollo 520 kuulub Oras Apollo tooteseeriasse, olles hinnatud eelkõige oma ajatu disaini poolest. Kauni kroomi läikega Apollo 520 kaunistab iga vannituba kui ajatu klassika. Komplekti kuulub käsidušš, 1500 mm pikkune dušivoolik, dušilift, kergesti puhastatav seebialus ning käsiduši seinahoidik. Need kaks toodet koos moodustavad Su vannitoas täiusliku terviku.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 144

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas