Dušikomplektid

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 37

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Käsidušikomplekt Grohe New Tempesta 100 2FN

    Käsidušikomplekt Grohe New Tempesta 100 2FN

    44,00 €

    Grohe New Tempesta 100 2FN tekitab täiusliku dušinaudingu. Dušikomplekti kuuluvad New Tempesta 100 käsidušš (2 pihustusrežiimiga), dušilift ning Relexaflex dušivoolik. 

    New Tempesta 100 käsidušil on DreamSpray süsteem, mis teeb duši nautimise luksuslikuks kogemuseks tänu kahele pihustusrežiimile. Lisaks on Grohe tuntud SpeedClean süsteemi poolest, mis tähendab, et kõik dušikomplekti osad on kaetud lubjavastase kihiga. 

     

    Lähemalt
  2. Käsidušikomplekt Grohe New Tempesta 100 1FN

    Käsidušikomplekt Grohe New Tempesta 100 1FN

    39,00 €

    Grohe New Tempesta 100 1FN tekitab täiusliku dušinaudingu. Dušikomplekti kuuluvad New Tempesta 100 käsidušš (1 pihustusrežiimiga), dušilift ning Relexaflex dušivoolik. 

    New Tempesta 100 käsidušil on DreamSpray süsteem, mis teeb duši nautimise luksuslikuks kogemuseks. Lisaks on Grohe tuntud SpeedClean süsteemi poolest, mis tähendab, et kõik dušikomplekti osad on kaetud lubjavastase kihiga. 

     

    Lähemalt
  3. Dušikomplekt Grohe Essence jooksutoruga

    Dušikomplekt Grohe Essence jooksutoruga

    283,00 €

    Grohe Essece dušikomplekti kuulub Grohe Essence jooksutoruga dušisegisti, Euphoria Cosmopolitan Stick käsidušš, käsiduši hoidja Tempesta Cosmopolitan 100 ja 150 cm Silverflex dušivoolik. Terviklik komplekt, mis sobib ideaalselt tagasihoidlikumasse vannituppa ja inimesele, kes hindab kõrgelt Grohe kvaliteeti. 

    Grohe Essence on särava kroomviimistlusega vanni- ja dušisegisti. Segistil on automaatne suunaja, mis hõlbustab veevoolu vahetuse duši- ja jooksutoru vahel. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. 

    Lähemalt
  4. Dušikomplekt Grohe BauEdge + valamusegisti Grohe BauEdge S-Size

    Dušikomplekt Grohe BauEdge + valamusegisti Grohe BauEdge S-Size

    222,00 €

    Grohe BauEdge vannitoakomplekti kuulub Grohe BauEdge valamusegisti koos põhjaklapiga, vanni- ja dušisegisti, dušilift koos käsidušiga ning EasyReach duširiiul. Terviklik komplekt, mis sobib ideaalselt tagasihoidlikumasse vannituppa ja inimesele, kes hindab kõrgelt Grohe kvaliteeti. 

    Grohe BauEdge S-Size on minimalistliku stiiliga ja särava kroomviimistlusega valamusegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Lisaks on segistil põhjaklapp, mida on võimalik reguleerida segisti tagant, põhjaklapp sobib ülevooluga valamutele.

    Grohe BauEdge on särava kroomviimistlusega vanni- ja dušisegisti. Segistil on automaatne suunaja, mis hõlbustab veevoolu vahetuse duši- ja jooksutoru vahel. 

    Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Valamusegistil on vett säästev voolupiiraja, mille seadistus on 5.7 l/min.

    Lähemalt
  5. Käsidušikomplekt Grohe New Tempesta Cosmopolitan 100

    Käsidušikomplekt Grohe New Tempesta Cosmopolitan 100

    74,00 €

    Grohe New Tempesta Cosmopolitan 100 tekitab täiusliku dušinaudingu. Dušikomplekti kuuluvad New Tempesta Cosmopolitan 100 käsidušš (3 pihustusrežiimi), dušilift, seebialus ning Relexaflex dušivoolik. 

    New Tempesta Cosmopolitan 100 käsidušil on DreamSpray süsteem, mis teeb duši nautimise luksuslikuks kogemuseks tänu kolmele pihustusrežiimile. Lisaks on Grohe tuntud SpeedClean süsteemi poolest, mis tähendab, et kõik dušikomplekti osad on kaetud lubjavastase kihiga. 

     

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 37

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas