Dušisegistid

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 240

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Termostaat vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Ecostat Comfort

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Ecostat Comfort

    278,00 €

    Ecostat Comfort on modernse disainiga Hansgrohe vanni- ja dušisegisti, mis sobib ühthästi nii dušinurka kui ka vannile. Termostaatsegisti mäletab ning hoiab eelvalitud temperatuuri, mis teeb pesemise mugavaks ning ohutuks. Rõhu- ja temperatuurikõikumiste äärmiselt kiire korrigeerimine kaitseb põletuste eest – kui temperatuur on kord valitud, jääb see ühtlaselt püsima. Ecostop-funktsiooni abil võite vähendada duši veetarvet kuni 50% võrra, hoides kokku energiat. Segistil on voolupiirang 20 l/min. Segistil on ohutusstopp 40° C juures.

    Lähemalt
  2. Dušikomplekt Armatura Atut

    Dušikomplekt Armatura Atut

    44,00 €

    Armatura Atut on ajatu stiiliga ning kroomviimistlusega dušisegisti. Komplektiga on kaasas käsidušš, dušivoolik, seinahoidik, liitmikud ja peiteäärikud. Segistil on üks kahv, mille abil on mugav veetemperatuuri ja -survet reguleerida. Segisti voolupiirang on 20l minuti kohta.

    Lähemalt
  3. Dušisegisti Ravak Chrome

    Dušisegisti Ravak Chrome

    197,00 €

    Ravak Chrome on minimalistliku disainiga dušisegisti. Segistil on kasutusel keraamiline tööelement, mis tagab töökindluse. Chrome seeria segistid on disainitud minimaalselt ruumi võtma. 

    Ravak Chrome on ideaalne komplekteeritud dušikomplekt inimesele, kes peab oluliseks kvaliteeti ning maitsekust. 

    Lähemalt
  4. Seinasisene dušisegisti Hansgrohe Vernis Blend

    Seinasisene dušisegisti Hansgrohe Vernis Blend

    81,00 €

    Hansgrohe Vernis Blend on segisti, mis sobib ühthästi nii dušinurka kui ka vannile. Tegemist on modernse seinasegistiga, mis on mõeldud kasutamiseks koos seinasisese Hansgrohe iBox tööelemendiga. Üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Nautige peidetud segisti pakutavat mugavust: suurem liikumisvabadus nii vannis kui ka duši all, lisaks saate sobiva segisti väljavalimisega oodata kuni lõpliku paigaldusetapini.

    Lähemalt
  5. Dušisegisti Hansgrohe Finoris mattmust

    Dušisegisti Hansgrohe Finoris mattmust

    255,00 €

    Hansgrohe Finoris on mattmusta värvi dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Finoris seeriat iseloomustavad elegantsus ning voolavad sirged vormid. 

    Segisti voolupiirang on 12,1 l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Komplektis ei sisaldu käsidušši ja dušivoolikut, neid saab soovi korral meie e-poest lisaks tellida. 

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 240

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas