Dušisegistid

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 108

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušikomplekt Rubineta Prince P-10/K Star jooksutoruga

    Dušikomplekt Rubineta Prince P-10/K Star jooksutoruga

    55,00 €

    Rubineta Prince P-10/K Star on vannitoakomplekt, kuhu kuulub Rubineta vanni- ja dušisegisti ning Kobra käsidušš. See komplekt sobib ühthästi nii dušinurka kui ka vannile. Üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri ning ühe nupuvajutusega on lihtne suunata veevool dušši ja vajadusel tagasi segistisse. Lisaks kuulub komplekti keraamiline segistisüdamik 40mm, dušivoolik (150cm), seinakinnitus, paar ekstsentrikliideseid ning peiteäärikuid. Rubineta Prince P-10/K Star on kvaliteetne ning taskukohase hinnaga vannitoakomplekt.

    Lähemalt
  2. Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Talis E harjatud pronks

    Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Talis E harjatud pronks

    Tavahind: 242,00 €

    Erihind 199,00 €

    Talis E on Hansgrohe Elegance-seeria dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti tsentrite vahemik on 150±12mm. Harjatud pronks viimistlus teeb segisti stiilseks lisandiks igasse vannituppa.

    Talis E pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  3. Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Metropol kroom

    Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Metropol kroom

    308,00 €

    Hansgrohe Metropol on segisti, mis sobib ühthästi nii dušinurka kui ka vannile. Üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri ning ühe nupuvajutusega on lihtne suunata veevool dušši ja vajadusel tagasi segistisse. Segisti voolupiirang on 22l minuti kohta ning tsentrite vahemik on 150±12mm.

    Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi.

    Lähemalt
  4. Vanni-ja dušisegisti Hansgrohe Finoris mattmust

    Vanni-ja dušisegisti Hansgrohe Finoris mattmust

    347,00 €

    Hansgrohe Finoris on mattmusta värvi vanni- ja dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Finoris seeriat iseloomustavad elegantsus ning voolavad sirged vormid. 

    Segisti voolupiirang on 19 l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Komplektis ei sisaldu käsidušši ja dušivoolikut, neid saab soovi korral meie e-poest lisaks tellida. 

    Lähemalt
  5. Dušisegisti Oras Saga 3960Y

    Dušisegisti Oras Saga 3960Y

    93,00 €

    Oras Saga 3960Y on lihtsa disainiga kroomviimistlusega dušisegisti. Selle üks kahv võimaldab mugavalt seada soovitud veetemperatuuri ja vooluhulka. Paigaldamine on lihtne ja mugav, kuna komplektis sisalduvad ekstsentrikliidesed ja peiteäärikud.

    Oras Saga võrdub kasutajasõbraliku ja mitmekülgse valikuga segisteid kööki ja vannituppa. Saga sarja moodne disain on integreeritud usaldusväärse tehnoloogiaga, mis põhineb aastakümnete pikkusel kogemusel. Oras Saga on vastupidav kvaliteetsegisti, mis sobib hästi kasutamiseks nii kodustes tingimustes kui ka intensiivse kasutusega avalikes kohtades.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 108

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas