Dušisegistid

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 128

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Dušisegisti Hansgrohe Metropol mattmust

    Dušisegisti Hansgrohe Metropol mattmust

    291,00 €

    Hansgrohe Metropol on mattmusta viimistlusega dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. Mattmust värv muudab segisti unikaalseks lisandiks Sinu vannituppa!

    Ühe nupuvajutusega on lihtne suunata veevool dušši ja vajadusel tagasi segistisse. Segisti voolupiirang on 22l minuti kohta ning tsentrite vahemik on 150±12mm.

    Lähemalt
  2. Dušisegisti Hansgrohe Vivenis mattmust

    Dušisegisti Hansgrohe Vivenis mattmust

    236,00 €

    Hansgrohe Vivenis on mattmust dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 12.3l minuti kohta ning tsentrite vahemik on 150±12mm. Vivenis segisti on elegantne ning minimalistlik, mistõttu sobib segisti valatult igasse vannituppa. Segisti teeb eriti pilkupüüdvaks tema mattmust värvus.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Lähemalt
  3. Dušikomplekt Damixa Tradition poleeritud messing

    Dušikomplekt Damixa Tradition poleeritud messing

    1 558,00 €

    Damixa Tradition on poleeritud messing viimistlusega dušikomplekt, milles on säilitatud vana ja klassikalise segisti karakter. Stiil ammendab inspiratsiooni romantilisest Prantsusmaa köögist. Komplekti kuulub eridisainiga 5,3 cm diameetriga käsidušš, 20 cm diameetriga laedušš ning dušisegisti. Laeduši kõrgus on reguleeritav ning segisti tsentrite vahemik on 150±16mm.

    Lähemalt
  4. Dušisegisti Hansgrohe Metropol harjatud pronks

    Dušisegisti Hansgrohe Metropol harjatud pronks

    312,00 €

    Hansgrohe Metropol on harjatud pronksi viimistlusega dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. Harjatud pronks värv muudab segisti unikaalseks lisandiks Sinu vannituppa!

    Ühe nupuvajutusega on lihtne suunata veevool dušši ja vajadusel tagasi segistisse. Segisti voolupiirang on 22l minuti kohta ning tsentrite vahemik on 150±12mm.

    Lähemalt
  5. Termostaat dušisegisti Gustavsberg Nordic3

    Termostaat dušisegisti Gustavsberg Nordic3

    159,00 €

    Gustavsberg Nordic3 on skandinaaviapärase disainiga termostaat dušisegisti, mida iseloomustavad sõnad stiilsus, korrektsus ja funktsionaalsus. Segistit saab kombineerida jooksutorudega.

    Nordic3 dušisegisti hoiab ühtlast veetemperatuuri veesurve muutmisel. Dušisegistil on Safe Touch tehnoloogia, mis vähendab esikülje kuumust, mistõttu duši all käimine on veelgi mugavam ja turvalisem.

    Segistil on sisseehitatud automaatne kaitsesüsteem, mis ennetab kuumaveepõletusi. Ohutusnupp asub temperatuuriküljel 38 kraadi juures.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 128

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas