Dušisegistid

Tooted 16 kuni 17 koguarvust 17

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušisegisti Hansgrohe Vivenis mattvalge

    Dušisegisti Hansgrohe Vivenis mattvalge

    236,00 €

    Hansgrohe Vivenis on mattvalge dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 12.3l minuti kohta ning tsentrite vahemik on 150±12mm. Vivenis segisti on elegantne ning minimalistlik, mistõttu sobib segisti valatult igasse vannituppa. Segisti teeb eriti pilkupüüdvaks tema mattvalge värvus.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Lähemalt
  2. Vanni- ja dušisegisti Armatura Angelit valge

    Vanni- ja dušisegisti Armatura Angelit valge

    186,00 €

    Armatura Angelit on voolujoonelise disainiga valge ja kroom värvusega vanni- ja dušisegisti. Angelit segisti on inspireeritud pisara ristlõikest, mis muudab segisti õrnaks ja elegantseks. Segistil on üks kahv, millega on mugav veetemperatuuri ja -survet reguleerida. Vanni- ja dušisegisti kahv töötab ka kui suundvahetaja duši ja jooksutoru vahel.

    Segistile on võimalik eraldi juurde osta ka Armatura käsidušiga komplekt, mis tagab tervikliku duši lahenduse Sinu vannitoas.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 17 koguarvust 17

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas