Dušisegistid

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 42

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušisegisti Wasser Antique Cross Onyx käsidušiga

    Dušisegisti Wasser Antique Cross Onyx käsidušiga

    Tavahind: 336,00 €

    Erihind 269,00 €

    Wasser Antique Cross Onyx on mustjas-pronksja viimistlusega dušisegisti, millest lausa õhkub retrot, luksuslikkust ja ajatut disaini. Veetemperatuuri ning vooluhulka saab reguleerida mugavalt kahe eraldi nupuga - just, nagu vanal ajal seda tehti. Lisaks vannisegistile kuulub komplekti ka käsidušš, dušilift, dušivoolik ning keraamilised peiteäärikud.

    Wasser Antique Cross Onyx on tõeline elegantsuse lipulaev, sobitudes ühthästi nii luksuslikesse mõisahoonetesse kui ka rustikaalsetesse maamajadesse. Segistil on keraamiline tööelement.

    Lähemalt
  2. Dušikomplekt Oras Nova 7402-33 mattmust

    Dušikomplekt Oras Nova 7402-33 mattmust

    789,00 €

    Oras Nova 7402-33 on modernse stiiliga mattmusta viimistlusega dušikomplekt. Oras Nova seeria tooted on loodud sidudes omavahel kaasaegse disaini ja energia säästlikkuse, samal ajal tagades täieliku funktsionaalsuse.

    Dušikomplektiga on kaasas termostaatsegisti, käsidušš, dušilift, dušivoolik ning vihmadušš, mille veevoolu nurk on muudetav. Dušid on töödeldud katlakivivastase tehnoloogiaga, mis pikendab komplekti eluiga. Lisaks on komplektiga kaasas ka paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Lähemalt
  3. Dušisegisti Grohe Essence phantom black

    Dušisegisti Grohe Essence phantom black

    286,00 €

    Grohe Essence on silmapaistva phantom black viimistlusega dušisegisti. Essence dušisegistil on temperatuuri piiraja, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Grohe segisti on töödeldud Long-Life pinnatöötlusega, mis teeb segistist hooldamise imelihtsaks. 

    Lähemalt
  4. Dušisegisti Hansgrohe Talis E mattmust

    Dušisegisti Hansgrohe Talis E mattmust

    195,00 €

    Talis E on Hansgrohe Elegance-seeria dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti tsentrite vahemik on 150±12mm.

    Talis E pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik mattmust sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  5. Dušisegisti Hansgrohe Vernis Blend mattmust

    Dušisegisti Hansgrohe Vernis Blend mattmust

    100,00 €

    Hansgrohe Vernis Blend on mattmusta värvi dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Vernis Blend seeriat iseloomustavad elegantsus ning voolavad sirged vormid. 

    Segisti voolupiirang on 22,5 l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Segistile on võimalik määrata temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. Komplektis ei sisaldu käsidušši ja dušivoolikut, neid saab soovi korral meie e-poest lisaks tellida. 

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 42

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas