Dušisegistid

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 67

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Vanni- ja dušisegisti Oras Saga 3942Y

    Vanni- ja dušisegisti Oras Saga 3942Y

    173,00 €

    Oras Saga 3942Y on pika jooksutoruga vanni- ja dušisegisti, mille üks kahv võimaldab mugavalt seada soovitud veetemperatuuri ja vooluhulka. Paigaldamine on lihtne ja mugav, kuna komplektis sisalduvad ekstsentrikliidesed ja peiteäärikud.

    Oras Saga – see on kasutajasõbralik ja mitmekülgne valik segisteid kööki ja vannituppa. Saga sarja moodne disain on õnnestunult ühendatud usaldusväärse tehnoloogiaga, mis põhineb aastakümnete pikkusel kogemusel. Oras Saga on vastupidav kvaliteetsegisti, mis sobib hästi kasutamiseks ühthästi nii kodustes tingimustes kui ka intensiivse kasutusega avalikes kohtades.

    Lähemalt
  2. Termostaat dušisegisti Oras Nova 7461

    Termostaat dušisegisti Oras Nova 7461

    162,00 €

    Oras Nova 7461 on minimalistliku disainiga ning kroomviimistlusega termostaat dušisegisti. Oras Nova seeria tooted on loodud sidudes omavahel kaasaegse disaini ja energia säästlikkuse, samal ajal tagades täieliku funktsionaalsuse. Vee ja energia säästlikus on tagatud tänu EcoFlow vee vooluhulga kontrollimise tehnoloogiale.

    Segistil on kaks pööratavat kahva, kus üks on veevooluhulga seadekahv ning teine on turvapiirajaga temperatuuriseadekahv. Termostaatsegisti on varustatud ka prügipüüdurite ja tagasilöögiklappidega.

    Oras Nova 7461 on termostaadiga dušisegisti, mille puhul kuum vesi tuleb vasakult ning külm vesi paremalt. Oras Noval on olemas mudel ka vastupidise toruühenduse jaoks (Oras Nova 7471).

    Lähemalt
  3. Seinasisene vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Logis

    Seinasisene vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Logis

    108,00 €

    Hansgrohe Logis on seinasisene segisti, mis sobib ühthästi nii dušinurka kui ka vannile. Tegemist on modernse seinasegistiga, mis on mõeldud kasutamiseks koos seinasisese Hansgrohe iBox tööelemendiga. Üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri ning ühe nupuvajutusega on lihtne suunata veevool dušši ja vajadusel tagasi segistisse. Nautige peidetud segisti pakutavat mugavust: suurem liikumisvabadus nii vannis kui ka duši all, lisaks saate sobiva segisti väljavalimisega oodata kuni lõpliku paigaldusetapini. 

    Hansgrohe Logis seeria tooteid iseloomustab pilkupüüdev disain, erakordne mugavus ja innovaatilisus. Puhtad jooned ja õrnalt kumerad segisti pinnad on tõeliseks pilgupüüdjateks Sinu valamul, vannil, dušinurgas või bideel. Logis seeria segistitel on kasutusel innovaatilised tehnoloogiad EcoSmart, CoolStart ja AirPower, mis muudavad segistid ka keskkonnasõbralikuks ja säästlikuks.

    Lähemalt
  4. Termostaat dušisegisti Oras Oramix 7261

    Termostaat dušisegisti Oras Oramix 7261

    185,00 €

    Oras Oramix 7261 on rõhuühtlustajaga dušisegisti, mis reageerib veesurve muutusele kiiresti ja täpselt ning lisaks sellele ka hoiab soovitud temperatuuri. Sobib hästi mitme tarbimiskohaga võrkudele ning kohtadele, kus veetemperatuur kipub kuumavõitu olema. Temperatuuriseadekahv on varustatud temperatuuripiirajaga, millest on võimalik nupulevajutusega mööda minna.

    Oramix 7261 dušisegisti sobib hästi näiteks korterelamusse, kus vee surve tihti kõigub ning segisti peab sellele kiiresti ja täpselt reageerima. Oras Oramixi dušisegisti kindlustab püsiva veetemperatuuri – hoolimata surve kõikumisest veevarustuses.

    Lähemalt
  5. Termostaat vanni- ja dušisegisti Armatura Moza kroom

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Armatura Moza kroom

    174,00 €

    Armatura Moza on ajatu stiiliga ning kroomviimistlusega vanni- ja dušisegisti. Segistiga on kaasas paigaldamiseks vajalikud peiteäärikud ja eksentrikud. Segistile on võimalik eraldi juurde osta ka Armatura käsidušiga komplekt, mis tagab tervikliku duši lahenduse Sinu vannitoas.

    Termostaatsegistil on kasutusel Cool Touch tehnoloogia, see tähendab, et segisti pind on katsudes alati külm ja pole ohtu põletusteks. Maksimaalse kasutusmugavuse tagamiseks on segistil ergonoomilised 45 kraadi all paiknevad nupud.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 67

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas