Dušisegistid

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 36

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušisegisti Hansgrohe Vernis Blend mattmust

    Dušisegisti Hansgrohe Vernis Blend mattmust

    100,00 €

    Hansgrohe Vernis Blend on mattmusta värvi dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Vernis Blend seeriat iseloomustavad elegantsus ning voolavad sirged vormid. 

    Segisti voolupiirang on 22,5 l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Segistile on võimalik määrata temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. Komplektis ei sisaldu käsidušši ja dušivoolikut, neid saab soovi korral meie e-poest lisaks tellida. 

    Lähemalt
  2. Termostaat dušisegisti Oras Optima 7161

    Termostaat dušisegisti Oras Optima 7161

    191,00 €

    Oras Optima - tema tunneb temperatuuri muutusi, teie mitte! Oras Optima termostaat on väga tundlik. Ta reageerib automaatselt vähimalegi temperatuurimuutusele ning valitud veetemperatuur püsib ühtlasena. Kui soovite temperatuuri tõsta või alandada, saate seda teha kergelt liikuva nupuga, kasvõi kinnisilmi. Temperatuuripiiraja kaitseb kogemata liiga kuuma vee saamise eest. Segisti isoleeritud korpusekate väldib kõrvetada saamist - seetõttu on Optima turvaline ka lastele! Oras Optima on tehtud säästmaks vett ja energiat!

    Lähemalt
  3. Termostaat dušisegisti Grohe Grohtherm 500

    Termostaat dušisegisti Grohe Grohtherm 500

    137,00 €

    Grohe Grohtherm 500 on turvaline ja ergonoomiline dušisegisti. Dušisegistil on ergonoomiline käepide ning SafeStop nupp, mis takistab näiteks lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C. Segisti on varustatud EcoButton nupuga, mis aitab igapäevaselt säästa vett.

    Segistil on StarLight pinnatöötlus, mis teeb puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba  üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. Paigalduseks vajalikud ekstsentrikud ning katteplaadid sisalduvad komplektis.

    Segisti on valmistatud jälgides Grohe Climate Care standardeid ehk selle märgistusega tooted on valmistatud jätkusuutlikel viisidel. Grohe jaoks on äärmiselt oluline vähendada tootmisest tekkivaid süsinikuheitmeid, toetada arengumaid ja olla veendumusel, et puhas vesi ei või olla luksus, vaid sellele peab olema ligipääs kõigile. 

    Lähemalt
  4. Dušisegisti Hansgrohe Talis S

    Dušisegisti Hansgrohe Talis S

    188,00 €

    Talis S on pilkupüüdvalt stiilse disainiga Hansgrohe dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 22l minuti kohta ning tsentrite vahemik on 150±12mm.

    Dünaamilisus. Tugevaid ja sirgeid jooni ning saledat välisilmet rõhutavad segisti dünaamiline kalle ja pulgakujuline hoob. Talis S on minimalistliku joonega populaarne ja moodne tootesari. See lisab vannituppa elu ja reipust, kuid teeb seda rahulikult ja diskreetselt.

    Lähemalt
  5. Termostaat dušisegisti Gustavsberg Estetic kroom

    Termostaat dušisegisti Gustavsberg Estetic kroom

    176,00 €

    Gustavsberg Estetic on kroomi värvusega termostaatdušisegisti, mis reageerib koheselt torustikus tekkivatele veerõhu ja -temperatuuri muutustele, tagades ühtlase veetemperatuuri. Segistile on sisse ehitatud SafeTouch süsteem, mis hoiab segisti pinna jahedana ning kaitseb kuumaveepõletuste eest. Estetic dušisegisti on saadaval kroomis, valges ja mustas värvitoonis.

    Esteticuga sisustatud vannituba on stiilne, hügieeniline ja funktsionaalne. Orgaaniline vorm mõjub kaunilt ning pakub ohtralt tasast pinda. Puhtad, ühtlased jooned ja pehmed kontuurid lihtsustavad puhastamist ning pakuvad paremat hügieeni. Esteticu sarja tõeline väärtus on keraamika ning segistite saadavus paljudes erinevates värvitoonides.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 36

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas