Dušisegistid

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 44

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Termostaat dušisegisti Oras Nova 7460-33 mattmust

    Termostaat dušisegisti Oras Nova 7460-33 mattmust

    284,00 €

    Oras Nova 7460-33 on ümara kujuga ja mattmusta viimistlusega termostaadiga dušisegisti. Oras Nova seeria tooted on loodud sidudes omavahel kaasaegse disaini ja energia säästlikkuse, samal ajal tagades täieliku funktsionaalsuse. Vee ja energia säästlikus on tagatud tänu EcoFlow vee vooluhulga kontrollimise tehnoloogiale.

    Segistil on kaks pööratavat kahva, kus üks on veevooluhulga seadekahv ning teine on turvapiirajaga temperatuuriseadekahv. Termostaatsegisti on varustatud ka prügipüüdurite, tagasilöögiklappidega ja peiteäärikutega.

    Lähemalt
  2. Dušisegisti Wasser Antique Cross Onyx käsidušiga

    Dušisegisti Wasser Antique Cross Onyx käsidušiga

    Tavahind: 336,00 €

    Erihind 269,00 €

    Wasser Antique Cross Onyx on mustjas-pronksja viimistlusega dušisegisti, millest lausa õhkub retrot, luksuslikkust ja ajatut disaini. Veetemperatuuri ning vooluhulka saab reguleerida mugavalt kahe eraldi nupuga - just, nagu vanal ajal seda tehti. Lisaks vannisegistile kuulub komplekti ka käsidušš, dušilift, dušivoolik ning keraamilised peiteäärikud.

    Wasser Antique Cross Onyx on tõeline elegantsuse lipulaev, sobitudes ühthästi nii luksuslikesse mõisahoonetesse kui ka rustikaalsetesse maamajadesse. Segistil on keraamiline tööelement.

    Lähemalt
  3. Vanni- ja dušisegisti Wasser Antique Cross Bronze käsidušiga

    Vanni- ja dušisegisti Wasser Antique Cross Bronze käsidušiga

    Tavahind: 407,00 €

    Erihind 259,00 €

    Wasser Antique Cross Bronze on pronksja viimistlusega vanni- ja dušisegisti, millest lausa õhkub retrot, luksuslikkust ja ajatut disaini. Veetemperatuuri ning vooluhulka saab reguleerida mugavalt kahe eraldi nupuga - just, nagu vanal ajal seda tehti. Lisaks vannisegistile kuulub komplekti ka käsidušš, dušivoolik ning keraamilised peiteäärikud.

    Wasser Antique Cross Bronze on tõeline elegantsuse lipulaev, sobitudes ühthästi nii luksuslikesse mõisahoonetesse kui ka rustikaalsetesse maamajadesse. Segistil on keraamiline tööelement.

    Lähemalt
  4. Termostaat vanni- ja dušisegisti Oras Nova 7462U

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Oras Nova 7462U

    216,00 €

    Oras Nova 7462U on ümara kujuga ja kroomviimistlusega termostaadiga vanni- ja dušisegisti. Oras Nova seeria tooted on loodud sidudes omavahel kaasaegse disaini ja energia säästlikkuse, samal ajal tagades täieliku funktsionaalsuse. Vee ja energia säästlikus on tagatud tänu EcoFlow vee vooluhulga kontrollimise tehnoloogiale.

    Segistil on kaks pööratavat kahva, kus üks on suundvahetaja jooksutoru ja duši vahel ning teine on turvapiirajaga temperatuuriseadekahv. Termostaatsegisti on varustatud ka prügipüüdurite, tagasilöögiklappidega, ekstsentrikliidestega ja peiteäärikutega.

    Lähemalt
  5. Vanni- ja dušisegisti Ravak Chrome

    Vanni- ja dušisegisti Ravak Chrome

    230,00 €

    Ravak Chrome on minimalistliku disainiga vanni- ja dušisegisti. Segistil on kasutusel keraamiline tööelement, mis tagab töökindluse.  Chrome seeria segistid on disainitud minimaalselt ruumi võtma. 

    Ravak Chrome on ideaalne komplekteeritud dušikomplekt inimesele, kes peab oluliseks kvaliteeti ning maitsekust. 

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 44

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas