Dušisegistid

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 67

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Termostaat dušisegisti Hansgrohe Ecostat 1001 CL

    Termostaat dušisegisti Hansgrohe Ecostat 1001 CL

    161,00 €

    Ecostat 1001 CL on modernse disainiga Hansgrohe dušisegisti, mis sobib kasutamiseks näiteks dušinurgas või saunas. Termostaatsegisti mäletab ning hoiab eelvalitud temperatuuri, mis teeb pesemise mugavaks ning ohutuks. Rõhu- ja temperatuurikõikumiste äärmiselt kiire korrigeerimine kaitseb põletuste eest – kui temperatuur on kord valitud, jääb see ühtlaselt püsima. Ecostop-funktsiooni abil võite vähendada duši veetarvet kuni 50% võrra, hoides kokku energiat. Segistil on ohutusstopp 40° C juures.

    Lähemalt
  2. Termostaat dušisegisti Oras Optima 7161

    Termostaat dušisegisti Oras Optima 7161

    191,00 €

    Oras Optima - tema tunneb temperatuuri muutusi, teie mitte! Oras Optima termostaat on väga tundlik. Ta reageerib automaatselt vähimalegi temperatuurimuutusele ning valitud veetemperatuur püsib ühtlasena. Kui soovite temperatuuri tõsta või alandada, saate seda teha kergelt liikuva nupuga, kasvõi kinnisilmi. Temperatuuripiiraja kaitseb kogemata liiga kuuma vee saamise eest. Segisti isoleeritud korpusekate väldib kõrvetada saamist - seetõttu on Optima turvaline ka lastele! Oras Optima on tehtud säästmaks vett ja energiat!

    Lähemalt
  3. Vihmadušš Ravak Chrome 200 Square

    Vihmadušš Ravak Chrome 200 Square

    138,00 €

    Ravak Chrome on 20 cm läbimõõduga metallist valmistatud laedušš, mis loob dušinaudingule uue dimensiooni. Suur vihmadušš on mugav ja efektne. Vihmaduši düüsid on kvaliteetsest silikoonist vältides seeläbi katlakivi tekkimist ning ummistusi düüsides, kasutusel on EasyClean süsteem. 

    Vihmadušš ei eelda tavapärasest tugevamat survet ning seda saab paigaldada ka olemasoleva laeduši asemele. Komplekti on võimalik lisada sobiv seina - või laekinnitus.

     

    Lähemalt
  4. Seinasisene dušisegisti Hansgrohe Focus E2

    Seinasisene dušisegisti Hansgrohe Focus E2

    115,00 €

    Focus E2 on Hansgrohe Elegrance-seeria dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Tegemist on modernse seinasegistiga, mis on mõeldud kasutamiseks koos seinasisese Hansgrohe iBox tööelemendiga. Nautige peidetud segisti pakutavat mugavust: suurem liikumisvabadus nii vannis kui ka duši all, lisaks saate sobiva segisti väljavalimisega oodata kuni lõpliku paigaldusetapini. 

    Värskus on Focus E2 väljendus. Kontrasti orgaaniliste vormide ning puhaste ja geomeetriliste joonte vahel rõhutab tila otsa jõuline kalle. See kujunduslik vastandlikkus on ühendatud keeruka tehnikaga, mis üheskoos loovad kõrge kvaliteediga toote. Kaunilt dekoratiivsed vormid ja detailid äratavad Teis meelelisuse. Elegance on elulaad, mis väljendab maitsekust ja soojust.

    Lähemalt
  5. Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Talis E mattvalge - Outlet Diil

    Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Talis E mattvalge - Outlet Diil

    Tavahind: 226,00 €

    Erihind 175,00 €

    Talis E on mattvalge Hansgrohe Elegance-seeria vanni- ja dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti tsentrite vahemik on 150±12mm. Mattvalge viimistlus teeb segisti stiilseks lisandiks igasse vannituppa.

    Talis E pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 67

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas