Dušisegistid

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 44

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Vihmadušš Hansgrohe Croma 280 1 jet

    Vihmadušš Hansgrohe Croma 280 1 jet

    292,00 €

    Hansgrohe Croma 280 on 28 cm läbimõõduga metallist valmistatud laedušš, mis loob dušinaudingule uue dimensiooni. Suur vihmadušš on mugav ja efektne. Vihmaduši düüsid on kvaliteetsest silikoonist vältides seeläbi katlakivi tekkimist ning ummistusi düüsides, laeduši on lihtne puhastamiseks lahti võtta. 

    Vihmadušš ei eelda tavapärasest tugevamat survet ning seda saab paigaldada ka olemasoleva laeduši asemele. Dušitoru komplektis ei sisaldu. 

    Lähemalt
  2. Termostaat dušisegisti Hansgrohe Ecostat E

    Termostaat dušisegisti Hansgrohe Ecostat E

    250,00 €

    Ecostat E on modernse disainiga Hansgrohe dušisegisti, mis sobib kasutamiseks näiteks dušinurgas või saunas. Termostaatsegisti mäletab ning hoiab eelvalitud temperatuuri, mis teeb pesemise mugavaks ning ohutuks. Rõhu- ja temperatuurikõikumiste äärmiselt kiire korrigeerimine kaitseb põletuste eest – kui temperatuur on kord valitud, jääb see ühtlaselt püsima. Ecostop-funktsiooni abil võite vähendada duši veetarvet kuni 50% võrra, hoides kokku energiat.

    Segistil on ohutusstopp 40° C juures. Lisaks on kasutusel CoolContact pinnatöötlus, segisti ei lähe kuumaks kasutamise ajal. 

    Lähemalt
  3. Termostaat vanni- ja dušisegisti Grohe Grohtherm 1000 Performance

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Grohe Grohtherm 1000 Performance

    245,00 €

    Grohe Grohtherm 1000 Performance on turvaline ja ergonoomiline termostaat vanni- ja dušisegistiSegistil on ergonoomiline käepide ning SafeStop nupp, mis takistab näiteks lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C. Segisti on varustatud EcoJoy funktsiooniga, mis aitab igapäevaselt säästa vett. Eriti turvaliseks muudab antud Grohe vanni- ja dušisegisti CoolTouch süsteem, mis ei lase kunagi segisti välispinnal kuumaks minna. 

    TurboStat süsteem tagab soovitud vee temperatuuri ja ühtlase voolu koheselt segisti avamisel, sõltumata vee rõhust või kõikumisest. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba  üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. 

    Lähemalt
  4. Vanni- ja dušisegisti Wasser Antique Onyx käsidušiga

    Vanni- ja dušisegisti Wasser Antique Onyx käsidušiga

    Tavahind: 305,00 €

    Erihind 239,00 €

    Wasser Antique Onyx on mustjas-pronksja viimistlusega vanni- ja dušisegisti, millest lausa õhkub retrot, luksuslikkust ja ajatut disaini. Veetemperatuuri ning vooluhulka saab reguleerida mugavalt kahe eraldi kangiga - just, nagu vanal ajal seda tehti. Lisaks vannisegistile kuulub komplekti ka käsidušš, dušivoolik ning keraamilised peiteäärikud.

    Wasser Antique Onyx on tõeline elegantsuse lipulaev, sobitudes ühthästi nii luksuslikesse mõisahoonetesse kui ka rustikaalsetesse maamajadesse. Segistil on keraamiline tööelement.

    Lähemalt
  5. Dušisegisti Grohe Essence phantom black

    Dušisegisti Grohe Essence phantom black

    286,00 €

    Grohe Essence on silmapaistva phantom black viimistlusega dušisegisti. Essence dušisegistil on temperatuuri piiraja, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. 

    Grohe segisti on töödeldud Long-Life pinnatöötlusega, mis teeb segistist hooldamise imelihtsaks. 

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 44

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas