Dušisegistid

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 68

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Seinasisene dušisegisti Hansgrohe Vernis Blend

    Seinasisene dušisegisti Hansgrohe Vernis Blend

    81,00 €

    Hansgrohe Vernis Blend on segisti, mis sobib ühthästi nii dušinurka kui ka vannile. Tegemist on modernse seinasegistiga, mis on mõeldud kasutamiseks koos seinasisese Hansgrohe iBox tööelemendiga. Üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Nautige peidetud segisti pakutavat mugavust: suurem liikumisvabadus nii vannis kui ka duši all, lisaks saate sobiva segisti väljavalimisega oodata kuni lõpliku paigaldusetapini.

    Lähemalt
  2. Vanni- ja dušisegisti Grohe Euroeco

    Vanni- ja dušisegisti Grohe Euroeco

    92,00 €

    Vanni- ja dušisegisti Grohe Euroeco muudab pesurituaalid oma lihtsuse ja elegantsiga nauditavaks kogemuseks. Metallist kang teeb vee temperatuuri ning voolutugevuse reguleerimise kiireks ja sujuvaks, automaatne suunaja teeb hõlpsaks veevoolu vahetuse duši- ja jooksutoru vahel. Kauniläikeline kroomviimistlus annab Sinu vannitoale modernse lisapuudutuse.

    Seinale paigaldatav segisti pakub tänu oma 46 mm keraamilise tööelemendile pikaks ajaks kasutusrõõmu. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Võimalik on kasutada ka EcoJoy režiimi, mis säästab kuni 50% vett.

    Lähemalt
  3. Vanni- ja dušisegisti Oras Saga 3942Y

    Vanni- ja dušisegisti Oras Saga 3942Y

    172,00 €

    Oras Saga 3942Y on pika jooksutoruga vanni- ja dušisegisti, mille üks kahv võimaldab mugavalt seada soovitud veetemperatuuri ja vooluhulka. Paigaldamine on lihtne ja mugav, kuna komplektis sisalduvad ekstsentrikliidesed ja peiteäärikud.

    Oras Saga võrdub kasutajasõbraliku ja mitmekülgse valikuga segisteid kööki ja vannituppa. Saga sarja moodne disain on integreeritud usaldusväärse tehnoloogiaga, mis põhineb aastakümnete pikkusel kogemusel. Oras Saga on vastupidav kvaliteetsegisti, mis sobib hästi kasutamiseks nii kodustes tingimustes kui ka intensiivse kasutusega avalikes kohtades.

    Lähemalt
  4. Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Focus E2

    Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Focus E2

    121,00 €

    Hansgrohe Focus E2 on segisti, mis sobib ühthästi nii dušinurka kui ka vannile. Üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri ning ühe nupuvajutusega on lihtne suunata veevool dušši ja vajadusel tagasi segistisse. Segisti voolupiirang on 22l minuti kohta ning tsentrite vahemik on 150±12mm. Komplektis sisaldub QuickClean katlakivivastane õhusti. 

    Värskus on Focus E2 väljendus. Kontrasti orgaaniliste vormide ning puhaste ja geomeetriliste joonte vahel rõhutab tila otsa jõuline kalle. See kujunduslik vastandlikkus on ühendatud keeruka tehnikaga, mis üheskoos loovad kõrge kvaliteediga toote. Kaunilt dekoratiivsed vormid ja detailid äratavad Teis meelelisuse. Elegance on elulaad, mis väljendab maitsekust ja soojust.

    Lähemalt
  5. Vanni- ja dušisegisti Grohe Eurosmart Cosmopolitan

    Vanni- ja dušisegisti Grohe Eurosmart Cosmopolitan

    122,00 €

    Grohe Eurosmart Cosmopolitan on särava kroomviimistlusega modernne vanni- ja dušisegisti. Segisti on ühe kahvaga, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Lisaks on tootel ka automaatne suunaja, mis hõlbustab veevoolu vahetuse duši- ja jooksutoru vahel.

    Grohe Eurosmart seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 68

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas