Dušisegistid

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 32

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Termostaat vanni- ja dušisegisti Oras Nova 7462U

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Oras Nova 7462U

    216,00 €

    Oras Nova 7462U on ümara kujuga ja kroomviimistlusega termostaadiga vanni- ja dušisegisti. Oras Nova seeria tooted on loodud sidudes omavahel kaasaegse disaini ja energia säästlikkuse, samal ajal tagades täieliku funktsionaalsuse. Vee ja energia säästlikus on tagatud tänu EcoFlow vee vooluhulga kontrollimise tehnoloogiale.

    Segistil on kaks pööratavat kahva, kus üks on suundvahetaja jooksutoru ja duši vahel ning teine on turvapiirajaga temperatuuriseadekahv. Termostaatsegisti on varustatud ka prügipüüdurite, tagasilöögiklappidega, ekstsentrikliidestega ja peiteäärikutega.

    Lähemalt
  2. Termostaat dušisegisti Oras Optima 7161

    Termostaat dušisegisti Oras Optima 7161

    191,00 €

    Oras Optima - tema tunneb temperatuuri muutusi, teie mitte! Oras Optima termostaat on väga tundlik. Ta reageerib automaatselt vähimalegi temperatuurimuutusele ning valitud veetemperatuur püsib ühtlasena. Kui soovite temperatuuri tõsta või alandada, saate seda teha kergelt liikuva nupuga, kasvõi kinnisilmi. Temperatuuripiiraja kaitseb kogemata liiga kuuma vee saamise eest. Segisti isoleeritud korpusekate väldib kõrvetada saamist - seetõttu on Optima turvaline ka lastele! Oras Optima on tehtud säästmaks vett ja energiat!

    Lähemalt
  3. Dušisegisti Oras Vega 1870G

    Dušisegisti Oras Vega 1870G

    153,00 €

    Oras Vega 1870G on klassikalise disainiga ja kroomviimistlusega dušisegisti. Oras Vega segisti on kasutajasõbralik ja vastupidav, mis garanteerib funktsionaalsuse igas vannitoas. Segistil on üks kahv, millega on mugav veetemperatuuri ja -survet reguleerida. Lisaks on kahval ka vooluhulka ja temperatuuri piirav säästunupp, mida vajutades on võimalik survet ja veetemperatuuri suurendada.

    Lähemalt
  4. Dušikomplekt Oras Esteta 7590-11

    Dušikomplekt Oras Esteta 7590-11

    1 060,00 €

    Oras Esteta 7590-11 on innovaatilise disainiga valgete detailide ja kroomviimistlusega dušikomplekt koos termostaat dušisegistiga. Dušikomplektis oleva vihmaduši eripäraks on tema laius, mis muudab duši kasutamise veelgi nauditavamaks. Lisaks on käsidušil kolm pihustusrežiimi – Sensitive (lai ja pehme), Intense (jõuline) ja Pulse (masseeriv).

    Dušikomplektis on olemas turvaklaasist riiul, dušihoidik, dušivoolik ja käsiduši seinahoidik. Dušikomplekt on varustatud ka prügipüüdurite, tagasilöögiklappidega ja suluga sirgete liidestega.

    Lähemalt
  5. Vanni- ja dušisegisti Oras Saga 3940Y

    Vanni- ja dušisegisti Oras Saga 3940Y

    125,00 €

    Oras Saga 3940Y on vanni- ja dušisegisti, mille üks kahv võimaldab mugavalt seada soovitud veetemperatuuri ja vooluhulka. Paigaldamine on lihtne ja mugav, kuna komplektis sisalduvad ekstsentrikliidesed ja peiteäärikud.

    Oras Saga – see on kasutajasõbralik ja mitmekülgne valik segisteid kööki ja vannituppa. Saga sarja moodne disain on õnnestunult ühendatud usaldusväärse tehnoloogiaga, mis põhineb aastakümnete pikkusel kogemusel. Oras Saga on vastupidav kvaliteetsegisti, mis sobib hästi kasutamiseks ühthästi nii kodustes tingimustes kui ka intensiivse kasutusega avalikes kohtades.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 32

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas