Dušisegistid

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 38

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušisegisti Hansgrohe Rebris S mattmust

    Dušisegisti Hansgrohe Rebris S mattmust

    94,00 €

    Hansgrohe Rebris seeria on ajatu disaini ja siledate pindadega, sobides seega kõikidesse interjööridesse. Õrnalt kaarduv ja kumer disain on sümbioosis sirgete joontega. Seeria on võitnud ka kaks mainekat disainiauhinda. 

    Rebis S mattmusta dušisegisti voolupiirang on 14,9 l minuti kohta. Segistile on võimalik määrata temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. Komplektis ei sisaldu käsidušši ja dušivoolikut, neid saab soovi korral meie e-poest lisaks tellida. 

     

    Lähemalt
  2. Vanni- ja dušisegisti Laufen LUA E 3215F1

    Vanni- ja dušisegisti Laufen LUA E 3215F1

    Tavahind: 112,00 €

    Erihind 95,00 €

    Laufen LUA E 3215F1 on kroomi värvi vanni- ja dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Laufen LUA E seeriat iseloomustavad elegantsus ning voolavad sirged vormid. 

    Komplektis ei sisaldu käsidušši ja dušivoolikut, neid saab soovi korral meie e-poest lisaks tellida.

    Lähemalt
  3. Vanni- ja dušisegisti Grohe Eurosmart

    Vanni- ja dušisegisti Grohe Eurosmart

    89,00 €

    Grohe Eurosmart on särava kroomviimistlusega vanni- ja dušisegisti. Segistil on automaatne suunaja, mis hõlbustab veevoolu vahetuse duši- ja jooksutoru vahel. Lisaks on segistil ka temperatuuri piiraja, kõrvetuste eest kaitsmiseks.

    Grohe Eurosmart seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud.

    Lähemalt
  4. Dušikomplekt Armatura Atut vannisegistiga

    Dušikomplekt Armatura Atut vannisegistiga

    58,00 €

    Armature Atut on ajatu stiiliga ning kroomviimistlusega vanni- ja dušisegisti. Komplektiga on kaasas käsidušš, dušivoolik (140 cm), seinahoidik, liitmikud ja peiteäärikud. Segistil on üks kahv, mille abil on mugav veetemperatuuri ja -survet reguleerida. Segisti voolupiirang on 13l minuti kohta.

    Lähemalt
  5. Dušisegisti Hansgrohe Vernis Blend kroom

    Dušisegisti Hansgrohe Vernis Blend kroom

    72,00 €

    Hansgrohe Vernis Blend on kroomi värvi dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Vernis Blend seeriat iseloomustavad elegantsus ning voolavad sirged vormid. 

    Segisti voolupiirang on 22,5 l minuti kohta. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Segistile on võimalik määrata temperatuuripiirang, et ka kõige väiksematel segisti kasutajatel oleks ohutu. Komplektis ei sisaldu käsidušši ja dušivoolikut, neid saab soovi korral meie e-poest lisaks tellida. 

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 38

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas