Dušisegistid

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 67

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Vanni- ja dušisegisti Ideal Standard Ceraflex B1741

    Vanni- ja dušisegisti Ideal Standard Ceraflex B1741

    147,00 €

    Ideal Standard Ceraflex B1741 on ajatu disainiga läikiva kroomviimistlusega vanni- ja dušisegisti. Segistil on üks kahv, mis võimaldab mugavalt seada soovitud veetemperatuuri ja vooluhulka. Lisaks teeb segisti eriliseks tema pikk ja 360° liikuv jooksutoru.

    Ceraflex segistil on kasutusel tagasilöögiklapp ning vastupidav FirmaFlow® keraamiline sisu koos temperatuuripiirajaga. Vanni- ja dušisegistile on võimalik dušivoolik ja käsidušš juurde osta eraldi.

    Lähemalt
  2. Termostaat dušisegisti Blue Star Torino must

    Termostaat dušisegisti Blue Star Torino must

    Tavahind: 197,00 €

    Erihind 183,00 €

    Blue Star Torino on modernse stiiliga ja mattmusta viimistlusega dušisegisti, millel on kaks keeratavat osa veesurve ja -temperatuuri seadistamiseks. Torino termostaat dušisegisti tagab vee ühtlase voolu ja temperatuuri. Lisaks on segistil ka temperatuuri piiramisnupp, mis hoiab veetemperatuuri liiga kuuma peale keeramise eest. Tegu on dušisegistiga, mis on mugav, kvaliteetne ning taskukohase hinnaga.

    Lähemalt
  3. Dušikomplekt Oras Saga 3966Y

    Dušikomplekt Oras Saga 3966Y

    163,00 €

    Oras Saga 3966Y dušikomplekti kuulub dušisegisti Oras Saga 3960Y ja dušikomplekt Oras Apollo 520.

    Oras Saga 3960Y on dušisegisti, mille üks kahv võimaldab mugavalt seada soovitud veetemperatuuri ja vooluhulka. Paigaldamine on lihtne ja mugav, kuna komplektis sisalduvad ekstsentrikliidesed ja peiteäärikud. Saga sarja moodne disain on õnnestunult ühendatud usaldusväärse tehnoloogiaga, mis põhineb aastakümnete pikkusel kogemusel.

    Apollo 520 kuulub Oras Apollo tooteseeriasse, olles hinnatud eelkõige oma ajatu disaini poolest. Kauni kroomi läikega Apollo 520 kaunistab iga vannituba kui ajatu klassika. Komplekti kuulub käsidušš, 1500 mm pikkune dušivoolik, dušilift, kergesti puhastatav seebialus ning käsiduši seinahoidik. Need kaks toodet koos moodustavad Su vannitoas täiusliku terviku.

    Lähemalt
  4. Dušisegisti Hansgrohe Talis E mattmust

    Dušisegisti Hansgrohe Talis E mattmust

    195,00 €

    Talis E on Hansgrohe Elegance-seeria dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti tsentrite vahemik on 150±12mm.

    Talis E pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik mattmust sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  5. Vanni- ja dušisegisti Oras Saga 3940Y

    Vanni- ja dušisegisti Oras Saga 3940Y

    125,00 €

    Oras Saga 3940Y on vanni- ja dušisegisti, mille üks kahv võimaldab mugavalt seada soovitud veetemperatuuri ja vooluhulka. Paigaldamine on lihtne ja mugav, kuna komplektis sisalduvad ekstsentrikliidesed ja peiteäärikud.

    Oras Saga – see on kasutajasõbralik ja mitmekülgne valik segisteid kööki ja vannituppa. Saga sarja moodne disain on õnnestunult ühendatud usaldusväärse tehnoloogiaga, mis põhineb aastakümnete pikkusel kogemusel. Oras Saga on vastupidav kvaliteetsegisti, mis sobib hästi kasutamiseks ühthästi nii kodustes tingimustes kui ka intensiivse kasutusega avalikes kohtades.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 67

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas