Dušisegistid

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 44

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušikomplekt Grohe BauEdge + valamusegisti Grohe BauEdge S-Size

    Dušikomplekt Grohe BauEdge + valamusegisti Grohe BauEdge S-Size

    222,00 €

    Grohe BauEdge vannitoakomplekti kuulub Grohe BauEdge valamusegisti koos põhjaklapiga, vanni- ja dušisegisti, dušilift koos käsidušiga ning EasyReach duširiiul. Terviklik komplekt, mis sobib ideaalselt tagasihoidlikumasse vannituppa ja inimesele, kes hindab kõrgelt Grohe kvaliteeti. 

    Grohe BauEdge S-Size on minimalistliku stiiliga ja särava kroomviimistlusega valamusegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Lisaks on segistil põhjaklapp, mida on võimalik reguleerida segisti tagant, põhjaklapp sobib ülevooluga valamutele.

    Grohe BauEdge on särava kroomviimistlusega vanni- ja dušisegisti. Segistil on automaatne suunaja, mis hõlbustab veevoolu vahetuse duši- ja jooksutoru vahel. 

    Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Valamusegistil on vett säästev voolupiiraja, mille seadistus on 5.7 l/min.

    Lähemalt
  2. Vanni- ja dušisegisti Wasser Antique Onyx käsidušiga

    Vanni- ja dušisegisti Wasser Antique Onyx käsidušiga

    Tavahind: 305,00 €

    Erihind 239,00 €

    Wasser Antique Onyx on mustjas-pronksja viimistlusega vanni- ja dušisegisti, millest lausa õhkub retrot, luksuslikkust ja ajatut disaini. Veetemperatuuri ning vooluhulka saab reguleerida mugavalt kahe eraldi kangiga - just, nagu vanal ajal seda tehti. Lisaks vannisegistile kuulub komplekti ka käsidušš, dušivoolik ning keraamilised peiteäärikud.

    Wasser Antique Onyx on tõeline elegantsuse lipulaev, sobitudes ühthästi nii luksuslikesse mõisahoonetesse kui ka rustikaalsetesse maamajadesse. Segistil on keraamiline tööelement.

    Lähemalt
  3. Dušikomplekt Grohe Essence jooksutoruga

    Dušikomplekt Grohe Essence jooksutoruga

    283,00 €

    Grohe Essece dušikomplekti kuulub Grohe Essence jooksutoruga dušisegisti, Euphoria Cosmopolitan Stick käsidušš, käsiduši hoidja Tempesta Cosmopolitan 100 ja 150 cm Silverflex dušivoolik. Terviklik komplekt, mis sobib ideaalselt tagasihoidlikumasse vannituppa ja inimesele, kes hindab kõrgelt Grohe kvaliteeti. 

    Grohe Essence on särava kroomviimistlusega vanni- ja dušisegisti. Segistil on automaatne suunaja, mis hõlbustab veevoolu vahetuse duši- ja jooksutoru vahel. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. 

    Lähemalt
  4. Vanni- ja dušisegisti Oras Safira 1073X

    Vanni- ja dušisegisti Oras Safira 1073X

    236,00 €

    Oras Safira 1073X on universaalne vanni- ja dušisegisti. Komplekti on lisatud ka paar ekstsentrikliideseid ning peiteäärikuid. Oras Safira juures on võimalik piirata ka vee maksimaalset vooluhulka ning temperatuuri. Safira on olnud Orase segistivalikus hulk aastaid kõige populaarsem tooterühm. Safira laiast valikust leiab igaüks endale sobiva segisti.

    Lähemalt
  5. Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Vivenis kroom

    Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Vivenis kroom

    241,00 €

    Hansgrohe Vivenis on kroomi viimistlusega vanni- ja dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti sobib nii dušinurka kui ka vannile. Segisti voolupiirang on 19.4l minuti kohta ning tsentrite vahemik on 150±12mm. Vivenis segisti on elegantne ning minimalistlik, mistõttu sobib segisti valatult igasse vannituppa. Selle omapäraks on stiilne lapik jooksutoru ja sellele vastav WaterFallStream pihustussüsteem.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Jooksutoru annab tõelise WaterFall kogemuse! Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 44

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas