Köögisegistid

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 114

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Köögisegisti Franke Lina Semi Pro kroom/kivihall väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke Lina Semi Pro kroom/kivihall väljatõmmatava käsidušiga

    130,00 €

    Franke Lina Semi Pro on kroom/kivihall viimistlusega väljatõmmatava käsidušiga kumer kangsegisti. Segisti sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega. Semi Pro köögisegistiga tunned end nagu tõeline köögiproff. Segistil lülitiga käsidušš, millega saab valida 2 funktsiooni vahel - dušš ja tavaline juga. 

    Segisti kang asub paremal ning jooksutoru pöördenurk on 150°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Painduvate ühendustorude pikkus on 450 mm.

    Lähemalt
  2. Köögisegisti Hansgrohe Aquno Select M81 250 kroom väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Hansgrohe Aquno Select M81 250 kroom väljatõmmatava käsidušiga

    509,00 €

    Hansgrohe Aquno Select M81 250 on kroomi pinnatöötlusega köögisegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Segisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti jooksutoru pöördenurk on võimalik fikseerida 60°, 110° või 150° juures.

    Segisti puhul saab valida kahe erineva süsteemi puhul: tavaline jooksutoru väljatõmmatava käsidušiga ning SatinFlow laminaarsprei. Süsteeme saab lihtsasti vahetada vaid ühe nupuvajutusega. 

    Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab segisti vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida. Stiilne must multifunktsionaalne sõel sisaldub komplektis.

    Lähemalt
  3. Köögisegisti Oras Safira 1038F

    Köögisegisti Oras Safira 1038F

    183,00 €

    Oras Safira 1038F on kõrge ning ümara jooksutoruga köögisegisti, millel on lisaks painduvad ühendustorud. Jooksutoru pöördenurga tehaseseade on 120°, aga see on samuti võimalik sättida 0° või 60° peale, piirang on võimalik eemaldada ka sootuks. Jooksutoru on võimalik fikseerida paremale, vasakule ning ka segisti taha. Oras Safira 1038F juures on ka võimalik piirata vee maksimaalset vooluhulka ning temperatuuri. 

    Safira on olnud Orase segistivalikus hulk aastaid kõige populaarsem tooteseeria. Safira laiast valikust leiab igaüks endale sobiva segisti.

    Lähemalt
  4. Köögisegisti Blue Star Capri II

    Köögisegisti Blue Star Capri II

    Tavahind: 121,00 €

    Erihind 113,00 €

    Capri II on antiikse disainiga Blue Star köögisegisti, mille ühe kahvaga saab mugavalt reguleerida nii veesurvet kui ka -temperatuuri. Segisti sobib hästi näiteks vanadesse mõisatesse ja vanalinnakodudesse, luues romantilise ja küllusliku atmosfääri. Kerox® keraamiline tööelement tagab kvaliteedi ja kasutusmugavuse pikkadeks aastateks. Capri lisab mõnusat retrohõngu Sinu kööki!

    Lähemalt
  5. Köögisegisti Ideal Standard Ceralook BC176 väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Ideal Standard Ceralook BC176 väljatõmmatava käsidušiga

    183,00 €

    Ideal Standard Ceralook BC176 on kõrge jooksutoruga minimalistliku stiiliga köögisegisti. Kroomviimistlusega segisti tagab funktsionaalsuse Sinu köögis tänu väljatõmmatavale käsidušile.

    Ceralook segistil on kasutusel vastupidav FirmaFlow® keraamiline sisu koos temperatuuripiirajaga. Segistil on üks kahv paremal pool, mis võimaldab mugavalt seadistada soovitud veetemperatuuri ja vooluhulka.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 114

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas